Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 21 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Ploi

COD GALBEN: Ploi

In intervalul 28.06, ORA 10 – 28.06, ORA 23, in zonele montane, precum si in Moldova, Muntenia, Dobrogea si in cea mai mare parte a Transilvaniei si a Maramuresului vor fi perioade cu instabilitate atmosferica accentuata. Aceasta se va manifesta prin averse torenţiale, frecvente descarcari electrice, intensificari de vant ce vor lua si aspect de vijelie si grindina. Cantitaţile de apa vor depasi 20 l/mp si punctiform 50 l/mp, cu precadere in zona montana.
 
 
In intervalul 28 iunie, ora 23 – 29 iunie, ora 11, aria manifestarilor de instabilitate atmosferica se va restrange catre partea de est si sud-est a ţarii. Astfel, in Moldova, Dobrogea, estul Munteniei, precum si in zona Carpaţilor Orientali si local a Carpaţilor Meridionali vor fi averse torenţiale, descarcari electrice, intensificari de vant.

Cantitaţile de apa vor depasi local 20 l/mp si izolat 45...50 l/mp. 
 
 
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.