Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 20 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Furtuni si grindina

COD GALBEN: Furtuni si grindina

Intre orele 16:20 si 17:30, in nord - estul jud. Caraș-Severin, zona localităților: Băuțar - Bucova- Cornișoru- Rusca Montană se vor semnala: grindină de dimensiuni mici și medii, vânt cu aspect de vijelie, cantități de precipitații care vor depăși 25-30 l/mp, frecvente descărcări electrice.

Intre orele 16:30 si 18:00, in zona de munte a județul Suceava, îndeosebi zona delimitată de localitățile Moldova –Sulița, Brodina, Crucea, Broșteni, Stulpicani, Câmpulung Moldovenesc, Gura Humorului, Vatra Dornei - zona de munte a județul Neamț, îndeosebi zona delimitată de localitățile Bicaz, Tarcău, Dămuc, Tașca, Poiana Teiului, Pipirig se vor semnala averse ce vor cumula 30…35 l/mp, frecvente descărcări electrice, grindină de dimensiuni mici și medii, intensificări ale vântului.

Data: 22 iunie 2016
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.