Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 25 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Furtuna in 2 judete

COD GALBEN: Furtuna in 2 judete

Astazi, 22 iunie 2016, intre orele 15:30 si 16:30, in zona de munte a judeţului Cluj - zona delimitată de localitaţile Măguri Răcătău, Valea Ierii, Săvădisla, Băişoara, Iara se vor semnala frecvente descărcări electrice, ploi cu caracter de aversă care local vor cumula 25 l/mp, grindină de dimensiuni mici, intensificări de scurtă durată ale vântului.

Intre orele 15:00 si 16:30, zona localităților Lazuri de Beiuș - Drăgănești - Tărcaia - Finiș- Beiuș se vor semnala frecvente descărcari electrice, grindină de dimensiuni mici și medii, cantități de precipitații care vor depăși 25 l/mp, vânt cu intensificări de scurtă durată.
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.