Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 18 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Pericol de inundatii

COD GALBEN: Pericol de inundatii

In intervalul 03.06.2016 ora 13:00 - 04.06.2016 ora 24:00 se instituie COD GALBEN de inundatii pe raurile din bazinele hidrografice: Viseu, Iza, Tur, Lapus  (judetele Maramures si Satu Mare), Somesul Mare (judetul Bistrita Nasaud), Aries superior si mijlociu (judetele Alba si Cluj), afluentii Muresului inferior (judetele Alba, Hunedoara si Arad), Mures superior, cursurile superioare si mijlocii ale Tarnavelor (judetele Harghita, Mures si Sibiu), Olt si afluentii sai din judetele Harghita, Covasna, Brasov, Sibiu, Valcea, Olt si Arges, Arges superior (judetele Arges si Dambovita), Ialomita - bazin superior si afluenti (judetele Dambovita si Prahova), Siret si afluenti (judetele Suceava, Botosani, Harghita, Neamt, Bacau, Vrancea, Buzau, Iasi, Vaslui, Galati, Brasov, Covasna si Braila), Jijia si Baseu (judetele Botosani si Iasi), afluentii mici aferenti cursului mijlociu si inferior al Prutului (judetele Iasi, Vaslui si Galati), Calmatui (judetele Buzau si Braila) si raurile din Dobrogea (judetele Constanta si Tulcea).
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.