Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 14 august 2020 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Cod galben de inundatii

COD GALBEN: Cod galben de inundatii

Se instituie COD GALBEN - incepand cu data de 30.06.2011 ora 13:00 pe raurile din bazinele superioare si mijlocii ale: Tarnavelor - jud. HR, MS, SB si AB, Oltului - jud. HR, CV. BV. SB si pe cursul superior al Prahovei - jud. PH -incepand cu data de 01.07.2011 ora 08:00 pe cursurile superioare ale Siretului- jud. SV si Prutului (sector Oroftiana-Radauti-Prut) - jud. BT.
 
Se mentioneaza ca aceste fenomene se pot produce si pe afluenti de grad inferior ai raurilor marcate pe harta si pe cursurile de apa necadastrate. 
 
NOTA: In intervalul avertizarii aceste fenomene se pot produce izolat si pe alte rauri mici din zona de munte, din alte bazine hidrografice.
Susținem aceste proiecte:

InspectorulPadurii.ro
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2020 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.