Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 22 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Vant puternic in 7 judete

COD GALBEN: Vant puternic in 7 judete

Intre orele 14:10 si 20:00, in judetul Sibiu: zona montana, Valea Oltului si sudul judetului, Judetul Brasov: zona montana si sudul judetului se vor semnala intensificari ale vantului care vor atinge si depasi la rafala local 60 km/h, iar in zona inalta peste 90 km/h. Fenomene meteorologice asociate: transport de zapada in zona de creasta.

Intre orele 14:00 si 20:00 in zona montana inalta (la peste 1700 m) a judetelor Arges, Dambovita si Prahova se vor semnala intensificari locale ale vantului cu rafale ce vor depasi 80..90 km/h. Fenomene meteorologice asociate: transport de zapada.

Intre orele 14:00 si 20:00 in zona montana a judetului Caras-Severin si pe Clisura Dunarii se vor semnala intensificari ale vantului care la rafala vor depasi 80-90 km/h in zona montana, izolat 100 km/h pe creste si 70 km/h in rest. Fenomene meteorologice asociate: ploaie, iar pe creste ceata si transport de zapada.

Intre orele: 12:00 si 18:00 in zona montana inalta aferenta judetului Maramures se vor semnala intensificari ale vantului, care la rafala vor atinge si depasi local 70...80 km/h, iar izolat pe creste va depasi 90 km/h.
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.