Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 20 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Ceata

COD GALBEN: Ceata

Intre orele 07:00 si 10:00, local in judetele Vaslui si Galati, inclusiv drumurile nationale si europene aferente se va semnala ceata care determina scaderea vizibilitatii local sub 200 m, izolat sub 50 m.

Intre orele 05:00 si 10:00, local in zonele joase din judetul Alba, inclusiv drumurile nationale, europene si autostrada; local in zonele joase din judetul Sibiu, inclusiv drumurile nationale, europene si autostrada se va semnala ceata care determina scaderea vizibilitatii, local sub 200 m, izolat sub 50 m.

Intre orele 02:20 si 08:20 local in judetele Bihor, Caras-Severin, inclusiv municipiile: Oradea, Resita, precum si drumurile nationale si europene aferente se va semnala ceata care determina reducerea vizibilitatii local sub 200 m, izolat sub 50 m.
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.