Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 14 august 2020 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Cod galben de inundatii pe mai multe rauri din tara

COD GALBEN: Cod galben de inundatii pe mai multe rauri din tara

Institutul National de Hidrologie si Gospodarirea Apelor a emis, vineri, cod galben de inundatii valabil in perioada 24 iunie, ora 18.00 - 26 iunie, ora 13.00. Bazinele afectate sunt Tisa, Viseu, Iza, Tur, Lapus, Crasna, Barcau superior, bazinele superioare si mijlocii ale raurilor: Olt, Suceava, Moldova, Bistrita, Trotus, Putna si Barlad.

Se instituie cod galben pe  raurile din bazinele hidrografice: Tisa, Viseu, Iza, Tur, Lapus - judetele Maramures si Stau Mare, Crasna, Barcau superior, judetele Salaj si Satu Mare si incepand cu data de 25iunie, ora 3:00, bazinele superioare si mijlocii ale raurilor Olt, judetele Harghita, Covasna si Brasov, Suceava, Moldova, judetul Suceava, Bistrita, judetul Suceava si Neamt, Trotus, judetele Harghita si Bacau, Putna, judetul Vrancea si Barlad, judetele Iasi, Vaslui si Galati.

INHG mentioneaza ca aceste fenomene se pot produce si pe afluentii de grad inferior ai raurilor marcate pe harta si pe cursurile de apa necadastrate.

În intervalul avertizarii, aceste fenomene se pot produce izolat si pe alte rauri mici din zona de munte, din alte bazine hidrografice.
Susținem aceste proiecte:

InspectorulPadurii.ro
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2020 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.