Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 22 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Pericol de inundatii

COD GALBEN: Pericol de inundatii

  • In intervalul 21.11.2015 ora 06:00 - 22.11.2015 ora 24:00 pe raurile din  bazinele hidrografice: Tisa (la intrarea in tara), Viseu, Iza, Tur, Lapus, (judetele Maramures si Satu Mare), Somesul Mare (judetul Bistrita Nasaud), afluentii mici ai Somesului aferenti sectorului aval confluenta Somesul Mic (judetele Cluj, Salaj, Maramures si Satu Mare).
  • In intervalul 21.11.2015 ora 12:00 - 22.11.2015 ora 24:00 pe raurile din  bazinele hidrografice: Crasna, Barcau (judetele Salaj, Satu Mare si Bihor), bazinele superioare si afluentii raurilor: Crisul Repede, Crisul Negru, Crisul Alb (judetele Cluj, Bihor, Hunedoara si Arad), Somesul Mic, Aries (judetele Cluj si Alba).
Aceste fenomene se pot produce cu probabilitate si intensitate mai mare pe raurile mici din zonele de deal si munte din judetele Maramures, Satu Mare, Bistrita Nasaud, Cluj si Bihor.

Fenomenele hidrologice periculoase se pot produce mai ales pe afluenti de grad inferior ai raurilor marcate pe harta.
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.