Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 21 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Ceata in 4 judete

COD GALBEN: Ceata in 4 judete

Astazi, 03-11-2015:

- intre orele 07:00 si 10:00, in vestul judetului Arad – inclusiv zona municipiului Arad, sudul judetului Caras-Severin, extremitatea vestica a judetului Timis se va semnala ceata care determina reducerea vizibilitatii local sub 200 m si izolat sub 50 m

- intre orele 04.20 si 10.20, in judetul Satu Mare, local in zonele joase inclusiv municipiul Satu Mare si drumurile nationale si europene se va semnala ceata – vizibilitate scazuta sub 200 m si izolat sub 50 m.
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.