Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 18 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Val de caldura persistent si disconfort termic accentuat 3 - 4 septembrie 2015

COD GALBEN: Val de caldura persistent si disconfort termic accentuat 3 - 4 septembrie 2015

Joi, 3 septembrie si vineri 4 septembrie, vremea se va mentine caniculara in sudul Banatului, Oltenia, Muntenia, precum si in sudul si centrul Moldovei, unde se vor inregistra temperaturi maxime cuprinse intre 35 si 37 de grade, iar indicele temperatura-umezeala (ITU) va depasi pragul critic de 80 de unitati. In restul teritoriului doar izolat vor mai fi temperaturi maxime in jurul a 35 de grade si se va atinge pragul de disconfort termic.
 
Avertizarea cod galben de caldura si disconfort termic accentuat a fost emis de Administratia Nationala de Meteorologie (A.N.M) miercuri, 2 septembrie 2015, si este valabila incepand de joi 3 septembrie 2015 pana vineri, 4 septembrie, ora 23:59.  
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.