Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 21 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Canicula si disconfort termic 29 - 30 august 2015

COD GALBEN: Canicula si disconfort termic 29 - 30 august 2015

In intervalul 29 - 30 august, in Crisana, Banat, local in Oltenia, precum si in centrul si sudul Moldovei, temperaturile maxime vor atinge frecvent 35-36 de grade, iar indicele temperatura-umezeala (ITU) va depasi pragul critic de 80 de unitati. Disconfort termic ridicat si temperaturi maxime in jurul valorii de 35 de grade vor fi pe arii restranse si in celelalte regiuni.

Nota: Valul de caldura va persista pana la mijlocul saptamanii viitoare.
 
Avertizarea cod galben de canicula si disconfort termic a fost emis de Administratia Nationala de Meteorologie (A.N.M) vineri, 28 august 2015, si este valabila incepand de sambata, 29 august pana duminica 30 august, ora 23:59. 
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.