Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 22 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Averse, descarcari electrice, grindina de mici dimensiuni si vant 17 august 2015

COD GALBEN: Averse, descarcari electrice, grindina de mici dimensiuni si vant 17 august 2015

UPDATE
 
Intre orele 16:45 si 17:45 in sud vest-ul judetului Constanta in zona delimitata de localitatile Aliman, Ion Corvin, Dobromir, Adamclisi, Deleni, Independenta se vor semnala descarcari electrice frecvente, intensificari de scurta durata ale vantului, averse ce vor depasi 25 l/mp, grindina de mici dimensiuni.
 
Intre orele 15:25 si 16:25 local in judetului Bistrita-Nasaud, in prima parte a intervalului in zona localitatilor Sanmihaiu de Campie, Satu Nou, Prundu Bargaului, Rodna si zona de munte, apoi in extindere in restul judetului, inclusiv in zona localitatilor Lechinsa, Bistrita, Beclean se vor semnala frecvente descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului, ploi cu caracter de aversa ce vor depasi 25 l/mp, grindina.
 
Intre orele 13:20 si 16:00 local in judetul Mures in prima parte a intervalului in zona localitatilor Tarnaveni, Iernut, Ludua, Zagar, cu extindere in restul judetului, inclusiv in zona localitatilor Sighisoara, Targu Mures, Reghin, Sovata, local in judetul Harghita, in prima parte a intervalului in zona de munte si a localitatilor Odorhei, Vlahita, Varsag, Corund si Toplita, Borsec, cu extindere in restul judetului, inclusiv in zona localitatilor Miercurea Ciuc, Balan, Gheorghieni se vor semnala averse de ploaie ce vor cumula 30-35 l/mp, descarcari electrice, grindina de dimensiuni mici si medii, intensificari ale vantului.
 
Intre orele 14:20 si 16:00 local in estul judetului Maramureş, in zona muntilor Maramuresului si localitatile Poienile de Sub Munte si Viseu de Sus se vor semnala frecvente descarcari electrice, ploi cu caracter de aversa ce vor depasi pe arii restranse 25-30 l/mp, grindina de dimensiuni mici, intensificari de scurta durata ale vantului.
 
Intre orele 09:35 si 11:00 local in judetul Dolj, inclusiv zona localitatiilor Plenita, Galicea, Radovan, Segarcea, Bailesti, Valea Stanciului, Bechet, Amarasti, precum si zonele adiacente se vor semnala averse ce vor depasi 25 l/mp, descarcari electrice frecvente, intensificari de scurta durata ale vantului, grindina de mici dimensiuni.
 
Intre orele 09:10 si 10:10 in estul si sudul judetului Iasi inclusiv municipiul Iasi si localitatile Barnova, Voinesti, Mironeasa, Dobrovat,  Miroslava, Podu-Iloaiei se vor semnala cantitati de apa ce vor atinge si depasi 25-30 l/mp, frecvente descarcari electrice, intensificari ale vantului, grindina de mici dimensiuni.
 
Avertizarea cod galben de averse, descarcari electrice, grindina de mici dimensiuni si vant a fost emisa de Administratia Nationala de Meteorologie (A.N.M) si este valabila pana luni, 17 august, ora 17:45.
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.