Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 19 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Descarcari electrice, intensificari ale vantului, grindina 13 august 2015

COD GALBEN: Descarcari electrice, intensificari ale vantului, grindina 13 august 2015

UPDATE
 
Intre orele 16:25 si 18:00, local in nord-vestul judetului Alba, in zona de munte si a localitatilor Arieseni, Scarisoara,Vidra, Campeni, Vadul Motilor, Abrud, Rosia Montana, Bucium, Zlatna, Ciuruleasa, Baia de Aries se vor semnala frecvente descarcari electrice, averse de ploaie ce pot cumula 20-25 l/mp, grindina de dimensiuni mici si medii si intensificari ale vantului.  
 
Intre orele 15:15 si 16:30 in judetul Bistrita Nasaud, mai exact in zona delimitata de localitatile Tarlisua, Zagra, Cosbuc, Parva, Romuli, Tiha Bargaului, Satu Nou, Sieut si Monor se vor semnala frecvente descarcari electrice, intensificari ale vantului, averse de ploaie ce vor depasi 25 l/mp cat si fenomene meteorologice asociate precum grindina de dimensiuni mici si medii. 
 
Intre orele 15:00 si 16:45 local in judetul Harghita, in nord-estul județtului Mures si in nordul judetului Covasna se vor semnala descarcari electrice frecvente, averse de ploaie ce pot cumula 20-25 l/mp. Fenomene meteorologice asociate: grindina de dimensiuni mici si medii si intensificari de scurta durata a vantului.
 
Intre orele 14:20 si 15:20, in estul judetului Hunedoara mai ales zona localitatilor Blajeni, Buces, Bucuresci, Balsa, Certeju de Sus si Geoagiu se vor semnala frecvente descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului, grindina, cantitati de precipitatii care pot depasi 20-25 l/mp.
 
Avertizarea cod galben de intensificari ale vantului, descarcari electrice si grindina a fost emisa de Admnistratia Nationala de Meteorologie (A.N.M.) joi, 13 august, si este valabila pana la orele 18:00. 
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.