Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 20 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Averse, intensificari ale vantului, descarcari electrice si grindina 12 august 2015

COD GALBEN: Averse, intensificari ale vantului, descarcari electrice si grindina 12 august 2015

Update
Intre orele 14:50 si 16:30, in zona de munte a judetului Suceava, mai ales in zona localitatilor Izvoarele Sucevei, Ulma, Brodina, Moldovita, Moldovita-Sulita, Carlibaba se vor semnala cantitati de apa ce vor atinge si depasi 25-30 l/mp, grindina de dimensiuni mici, descarcari electrice si intensificari ale vantului.

Intre orele 15:10 si 16:30, local in vestul judetului Harghita, mai ales in zona localitatilor Atid, Avramesti, Secuieni, Cristuru Secuiesc, Darjiu; local in sudul si estul judetului Mures, mai ales in zona localitatilor Magherani, Ghindari, Miercurea Nirajului, Sangeorgiu de Padure, Balauseri, Sighisoara, Vanatori, Apold se vor semnala descarcari electrice frecvente, averse de ploaie ce pot cumula 25 l/mp, grindina de dimensiuni medii, intensificari ale vantului.  
 
Intre orele 10:30 si 12:00, in vestul judetului Braila, in zona localitatilor Sutesti, Movila Miresii, Traian, Unirea, Insuratei, Dudesti; in estul si centrul judetului Buzau, in zona localitatilor Rimnicu Sarat, Blajani, Buzau, Costesti, Mihailesti, Scutelnici; in vestul judetului Ialomita, in zona localitatilor Grindu, Salcioara, Axintele, Barcanesti, Dridu, Urziceni; in vestul judetului Calarasi, in zona localitatilor Vlad Tepes, Ulmu, Frasinet, Sarulesti, Fundulea si Lehliu se vor semnala frecvente descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului, averse de ploaie care vor cumula 20-25 l/mp, grindina de dimensiuni mici.
 
Avertizarea cod galben de averse, intensificari ale vantului, descarcari electrice si grindina a fost emisa de Administratia Nationala de Meteorologie (A.N.M.) si este valabila miercuri, 12 august pana la ora 16:30. 
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.