Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 18 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Averse, intensificari ale vantului, descarcari electrice si grindina 6 august 2015

COD GALBEN: Averse, intensificari ale vantului, descarcari electrice si grindina 6 august 2015

Update:
Intre orele 16:30 si 18:30, local in judetul Alba, in prima parte a intervalului mai ales in zona localitatilor Alba-Iulia, Ciugud, Daia Romana, Cut, Sebes, Berghin, Spring, Dorstat, Garbova, Calnic, Sasciori, Pianu; local in judetul Mures, in prima parte a intervalului, mai ales in est, in zona localitatilor Reghin, Gurghiu, Solovastru, Beica de Jos, Hodosa, Gornesti, Glodeni, Breaza; local in judetul Brasov, in zona de munte si a localitatilor Vama Buzaului, Sacele, Tarlungeni, Budila, Teliu se vor semnala descarcari electrice frecvente, averse de ploaie ce pot cumula 25-30 l/mp, grindina de dimensiuni medii, intensificari ale vantului.

Intre orele 16:35 si 17:35, local in zona de munte a judetului Bistrita-Nasaud, mai ales in zona localitatilor Romuli, Telciu si Parva se vor semnala frecvente descarcari electrice, averse de ploaie ce vor depasi 25 l/mp, grindina de dimensiuni mici si medii, intensificair de scurta durata ale vantului.
 
Intre orele 16:10 si 17:10, local in estul si sudul judetului Timis, mai ales zona localitatilor Faget, Fardea, Lugoj, Buzias, Sacusu Turcesc, Lieblieng, Jebel, Voiteg se vor semnala frecvente descarcari electrice, intensificari ale vantului de scurta durata, grindina de dimensiuni mici, cantitati de precipitatii care pot depasi 25 l/mp.

Intre orele 15:00 si 17:00, local in vestul judetului Alba, in zona de munte si a localitatilor Zlatna, Almasu Mare, Glod si Campeni, Abrud si local in judetul Harghita, in zona localitatilor Praid, Corund, Varsag si Balan, Gheorghieni se vor semnala descarcari electrice frecvente, averse de ploaie care pot cumula 25-30 l/mp, grindina de dimensiuni medii, intensificari ale vantului.
 
Intre orele 15:00 si 16:30, in judetul Caras-Severin, in special in jumatatea de nord, inclusiv Municipiul Caransebes si in zona montana se vor semnala frecvente descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului, grindina de dimensiuni mici si medii, averse care vor depasi 25 l/mp.

Intre orele 15:00 si 16:00, in zona de munte a judetului Valcea, inclusiv in zona localitatilor Voineasa, Brezoi, Caciulata, Calimanestil in zona de munte din nord-vestul judetului Gorj se vor semnala frecvente descarcari electrice, averse ce vor depasi 20 l/mp, intensificari de scurta durata ale vantului, grindina de dimensiuni mici. 

Intre orele 14:55 si 16:00, in zona de nord-vest a judetului Cluj, indeosebi in zona localitatilor Huedin, Sancraiu, Calatele, Margau, Garbau, Aghiresu, Sanpaul, Chinteni, Dabaca, Alunis, Panticeu, Aschileul Mare se vor semnala frecvente descarcari electrice, averse de ploaie care vor depasi 25 l/mp, grindina de dimensiuni mici si medii, intensificari de scurta durata ale vantului. 

Intre orele 14:45 si 16:00, in judetul Hunedoara, mai ales zona localitatilor Balsa, Certeju de Sus, Baita, Soimus, Branisca, Ilia, dar si in zona de munte a judetului si in estul judetului Timis se vor semnala frecvente descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului, grindina de dimensiuni mici si medii, cantitati de precipitatii care pot depasi 25 l/mp. 

Intre orele 14:30 si 16:00, local in sudul judetului Brasov, in zona de munte dar si in zona localitatilor Zarnesti, Fundata, Moeciu, Bran, Rasnov, Predeal, Sacele se vor semnala descarcari electrice, averse de ploaie ce pot cumula 25-30 l/mp, grindina de dimensiuni medii, intensificari ale vantului.  
 
Intre orele 12:45 si 14:00, in zona de munte a judetului Caras-Severin, mai ales in zona delimitata de localitatile Ciclova Montana, Anina, Valiug, Brebu si zona muntilor Tarcu si zona de munte din sudul judetului Hunedoara se vor semnala frecvente descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului, grindina de dimensiuni mici, cantitati de precipitatii care pot depasi 25 l/mp. 

Intre orele 13:30 si 15:00, in zona de munte a judetului Suceava, mai ales in zona localitatilor Moldova, Sulita, Breaza, Campulung Moldovenesc si Moldovita se vor semnala averse ce vor depasi 25 l/mp, grindina, descarcari electrice, intensificari ale vantului.

Intre orele 13:40 si 15:00, in zona de munte a judetului Dambovita, in zona delimitata de localitatile Pucheni, Gura Barbuletului, Fieni, Buciumeni, Pietrosita, Moroieni, Dobresti se vor semnala averse care vor cumula 25-30 l/mp, frecvente descarcari electrice, grindina de dimensiuni mici, intesificari de scurta durata ale vantului. 

Intre orele 13:45 si 15:15, in zona de munte a judetului Cluj, indeosebi in zona localitatilor Margau, Belis, Maguri-Racatau, Risca, Manastireni se vor semnala frecvente descarcari electrice, averse de ploaie ce vor depasi 25 l/mp, grindina de dimensiuni mici, intensificari de scurta durata ale vantului. 
 
Avertizarea cod galben de averse, intensificari ale vantului, descarcari electrice si grindina a fost emisa de Administratia Nationala de Meteorologie (A.N.M.) si este valabila, joi, 6 august pana la ora 18:30
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.