Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 21 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Averse, intensificari ale vantului, descarcari electrice si grindina 5 august 2015

COD GALBEN: Averse, intensificari ale vantului, descarcari electrice si grindina 5 august 2015

Update
Intre orele 15:45 si 16:45, in zona de munte a judetului Cluj, mai ales in zona localitatilor Rachitele, Smida, Belis, Maguri Racatau se vor semnala frecvente descarcari electrice, averse de ploaie care vor depasi 25 l/mp, grindina. 
 
Intre orele 08:30 si 09:30, in sud-vestul judetului Constanta, in zona localitatilor Dumbraveni, Dobromir, Baneasa, Linita, Ion Corvin si Adamclisi se vor semnala descarcari electrice frecvente, intensificari de scurta durata ale vantului, trecator cu aspect de vijelie, averse ce vor depasi pe alocuri 25 l/mp, grindina de dimensiuni mici.
 
Avertizarea cod galben de averse, intensificari ale vantului, descarcari electrice si grindina a fost emisa de Administratia Nationala de Meteorologie (A.N.M.) si este valabila miercuri, 5 august pana la ora 16:45. 
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.