Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 19 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Averse, intensificari ale vantului, descarcari electrice si grindina 31 iulie 2015

COD GALBEN: Averse, intensificari ale vantului, descarcari electrice si grindina 31 iulie 2015

Update:
Intre orele 16:00 si 17:00, local in jumatatea de nord a judetului Dolj, inclusiv in zona localitatilor Podari, Craiova, Murgasi, Pielesti si zonele adiacente se vor semnala frecvente descarcari electrice, averse ce vor depasi 20-25 l/mp, intensificari de scurta durata ale vantului, grindina de dimensiuni mici.
 
Intre orele 15:40 si 17:00, in judetul Arges, in zona delimitata de localitatile Cotmeana, Vedea, Albota, Topoloveni, Darmanesti, inclusiv municipiul Pitesti se vor semnala frecvente descarcari electrice, intensificari ale vantului care pot lua aspect de vijelie, averse care vor cumula 20-25 l/mp, grindina de dimensiuni mici.
 
Intre orele 14:45 si 16:00, in judetul Constanta, in arealul delimitat de localitatile Amzacea, Comana, Darabani, Vama Veche, Mangalia, statiunile din sudul litoralului, Tuzla se vor semnala descarcari electrice frecvente, grindina de dimensiuni mici si medii, averse ce vor depasi 25 l/mp, intensificari de scurta durata ale vantului care pot lua aspect de vijelie.
 
Intre orele 14:45 si 16:30 in judetul Sibiu, in zona localitatilor Poiana Sibiului, Saliste, Gura Raului, Poplaca, Cristian, Sadu, cu deplasare spre Ocna Sibiului, Sibiu, Cisnadie, Talmaciu, Avrig, ALtana, Mihaileni, Agnita dar si in zona montana se vorsemnala averse de ploaie ce pot cumula si depasi 25-30 l/mp, descarcari electrice, grindina de dimensiuni mici si medii, intensificari ale vantului.
 
Intre orele 14:15 si 15:30, in judetul Constanta, in zona localitatilor Sacele, Corbu, Navodari, Lumina, Nazarcea, Poarta Alba, Basarabi, Valul lui Traian, Mereni, Amzacea, Tuzla, Eforie, Constanta, Mamaia se vor semnala descarcari electrice frecvente, grindina de dimensiuni mici si medii, averse ce pot depasi 25 l/mp, intensificari ale vantului de scurta durata, care pot lua aspect de vijelie.

Intre orele 13:40 si 14:30, in judetul Constanta, in zona localitatilor Mihail Kogalniceanu, Targusor, Pantelimon, Cogealac, Sacele se vor semnala descarcari electrice frecvente, grindina de dimensiuni mici, averse de ploaie si intensificari de scurta durata ale vantului. 

Intre orele 13:25 si 15:00, in judetul Covasna, in zona localitatilor Ozun, Reci, Borosneu Mare, Moacsa, Ghidfalau, Brates, Zagon, Covasna, Zabala, Cernat, cu deplasare spre Ojdula, Targu Secuiesc, Sanzieni, Lemnia, dar si in zona de munte aferenta se vor semnala averse de ploaie care vor cumula 25-30 l/mp, descarcari electrice, grindina intensificari ale vantului.
 
Avertizarea cod galben de averse, intensificari ale vantului, descarcari electrice si grindina a fost emisa de Administratia Nationala de Meteorologie (A.N.M.) si este valabila vineri, 31 iulie pana la ora 17:00 
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.