Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 22 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Averse, intensificari ale vantului, descarcari electrice si grindina 27 iulie 2015

COD GALBEN: Averse, intensificari ale vantului, descarcari electrice si grindina 27 iulie 2015

Update
Intre orele 16:00 si 17:30, in judetul Cluj, in zona delimitata de localitatile Savadisla, Iara, Moldovenesti, Calarasi, Turda, Viisoara, Ceanu Mare, Cojocna, Floresti se vor semnala descarcari electrice, averse de ploaie care vor depasi pe arii restranse 25 l/mp, grindina de dimensiuni mici, intensificari de scurta durata ale vantului.

Intre orele 16:45 si 18:00, in judetul Vrancea, in partea centrala, mai ales in zona localitatilor Mera, Andreiasu de Jos, Odobesti, Tifesti, Bolotesti, Jaristea, Marasesti, Garoafa, municipiul Focsani se vor semnala averse ce vor avea si caracter torential, grindina, frecvente descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului care pot lua aspect de vijelie. 
 
Intre orele 15:30 si 16:45, in jumatatea nordica a judetului Vrancea, indeosebi in zona localitatilor Naruja, Valea Sarii, Vidra, Fitionesti, Pufesti, Marasesti, Jaristea, Panciu se vor semnala averse ce vor avea si caracter torential, cantitatile de apa vor atinge si depasi 25-30 l/mp, grindina, frecvente descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului care pot lua aspect de vijelie.
 
Avertizarea cod galben de averse, intensificari ale vantului, descarcari electrice si grindina a fost emisa de Administratia Nationala de Meteorologie (A.N.M.) si este valabila pana luni, 27 iulie, pana la ora 18:00.  
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.