Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 22 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Averse, intensificari ale vantului, descarcari electrice si grindina 24 iulie 2015

COD GALBEN: Averse, intensificari ale vantului, descarcari electrice si grindina 24 iulie 2015

Update
Intre orele 16:40 si 18:10, in judetul Mures, in zona localitatilor Breaza, Faragau, Craiesti, Raciu, Bala, Voivodeni, Glodeni, Cauasu de Campie, Sincai, Pogaceaua se vor semnala descarcari electrice, averse de ploaie care pot depasi 25 l/mp, grindina de dimensiuni mici si medii, intensificari ale vantului.
 
Intre orele 16:20 si 18:00, in judetul Bistrita-Nasaud, in zona delimitata de localitatile Cosbuc, Telciu, Tarlisua, Uriu, Nuseni, Silivasu de Campie, Teaca, Sieut, Sieu Magherus se vor semnala frecvente descarcari electrice, averse de ploaie care vor depasi pe arii restranse 25-30 l/mp, grindina de dimensiuni mici si izolat medii, intensificari de scurta durata ale vantului.

Intre orele 16:00 si 17:00, in zona de munte a judetului Suceava, la granita cu judetul Neamt, inclusiv localitatile Brosteni, Vatra Moldovitei, Moldovita, Frumosu, Vama, Frasin, Sadova si Neagra; in zona de munte a judetului Neamt, inclusiv localitatile Borca, Farcasa si Poiana Teiului se vor semnala averse care vor avea si caracter torential, local cantitatile de precipitatii vor atinge si depasi 25 l/mp, izolat 40 l/mp, grindina de mici dimensiuni, frecvente descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. 
 
Cod Portocaliu: Intre orele 15:00 si 16:00, in zona de munte a judetului Suceava, inclusiv in zona localitatilor Campulung Moldovenesc, Vatra Dornei, Breaza, Neagra Sarului, Panaci, Iacobeni, Carlibaba, Moldova-Sulita, Valea Bancului, Moldovita, Vatra Moldovitei, Pojorata si Sadova se vor semnala averse ce vor avea si caracter torential, local cantitatile de apa vor atinge si depasi 35-40 l/mp, izolat 50 l/mp, grindina de dimensiuni medii, frecvente descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului. 
 
Cod Galben 
Intre orele 15:00 si 17:00, local in zona de munte a judetelor Maramures si Bistrita-Nasaud se vor semnala frecvente descarcari electrice, averse de ploaie care vor depasi pe arii restranse 25 l/mp, grindina de dimensiuni mici si medii.

Intre orele 15:00 si 16:30, in judetul Harghita, in zona localitatilor Toplita, Bilbor, Borsec, Tulghes, Gheorgheni, Balan, Joseni, Remetea, Galautas, Sarmas; judetul Mures, in zona localitatilor Stanceni, Ibanesti, Hodac, Lapusna si Gurghiu se vor semnala descarcari electrice, averse de ploaie care pot cumula 25 l/mp, grindina de dimensiuni mici si medii, intensificari ale vantului.


Intre orele 13:30 si 15:00, in zona de munte a judetului Suceava, inclusiv localitatile Campulung Moldovenesc, Vatra Dornei, Breaza, Neagra Sarului, Panaci, Iacobeni, Carlibaba, Moldova-Sulita si Valea Bancului se vor semnala averse ce vor avea si caracter torential, local cantitatile de apa vor atinge si depasi 25-35 l/mp, izolat 40 l/mp, grindina de dimensiuni mici si medii, frecvente descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului.

Intre orele 14:00 si 15:00, in estul judetului Bihor, in special in zona montana (Stana de Vale) se vor semnala cantitati de precipitatii care vor depasi 25-30 l/mp, frecvente descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului care trecator pot lua aspect de vijelie, grindina de dimensiuni mici si medii. 
 
Intre orele 12:40 si 14:30, in judetul Alba, in zona localitatilor Arieseni, Horea, Bistra, Posaga, Ocolis, Poiana Vadului, Avram Iancu, Albac, Scarisoara, Garda de Sus se vor semnala descarcari electrice, averse de ploaie ce pot cumula 25 l/mp, grindina de dimensiuni mici si medii, intensificari ale vantului.

Intre orele 13:20 si 15:00, local in zona de munte a judetelor Cluj, Maramures si Bistrita-Nasaud se vor semnala frecvente descarcari electrice, averse de ploaie ce vor depasi pe arii restranse 25 l/mp, grindina de dimensiuni mici si medii, intensificari de scurta durata ale vantului. 
 
Intre orele 11:45 si 13:30, in zona de munte a judetului Suceava se vor semnala averse ce vor avea si caracter torential, local cantitatile de apa vor atinge si depasi 25-30 l/mp, izolat 40 l/mp, grindina, frecvente descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului.

Avertizarea cod galben de averse, descarcari electrice, grindina si intensificari ale vantului a fost emisa de Administratia Nationala de Meteorologie (A.N.M.) si este valabila vineri, 24 iulie pana la ora 18:10.
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.