Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 22 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Averse, intensificari ale vantului, descarcari electrice si grindina 23 iulie 2015

COD GALBEN: Averse, intensificari ale vantului, descarcari electrice si grindina 23 iulie 2015

Update:
Intre orele 17:00 si 18:00, in judetul Clul, in zona delimitata de localitatile Capusu Mare, Gilau, municipiul Cluj-Napoca, Savadisla, Ciurila, Feleacu, Apahida, Borsa, Chinteni, Garbau se vor semnala grindina de dimensiuni medii, intensificari de scurata durata ale vantului, frecvente descarcari electrice, averse de ploaie ce vor depasi pe arii restranse 20-25 l/mp.
 
Intre orele 16:25 si 17:30, in judetul Alba, local, mai ales in zona localitatilor Cugir, Sascior, Sebes, Calnic, Sugag se vor semnala descarcari electrice, averse de ploaie ce pot cumula 25 l/mp, grindina de dimensiuni mici si medii, intensificari ale vantului.
 
Intre orele 16:00 si 17:00, in zona de munte a judetului Cluj, indeosebi in zona delimitata de localitatile Risca, Manastireni, Izvorul Crisului, Aghiresu, Capusu Mare se vor semnala frecvente descarcari electrice, averse de ploaie care vor depasi pe arii restranse 20-25 l/mp, grindina de dimensiuni mici si intensificari de scurta durata ale vantului.

Avertizarea cod galben de ploaie, intensificari ale vantului, descarcari electrice si intensificari ale vantului a fost emisa de Administratia Nationala de Meteorologie (A.N.M.) joi, 23 iulie 2015 pana la ora 18:00.
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.