Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 18 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Averse, intensificari ale vantului, descarcari electrice si grindina 20 iulie 2015

COD GALBEN: Averse, intensificari ale vantului, descarcari electrice si grindina 20 iulie 2015

Update:
Intre orele 16:50 si 18:00, in centrul si sudul judetului Caras-Severin, mai ales in zona localitatilor Doclin, Dognecea, Resita, Carasova, Anina, Oravita se vor semnala frecvente descarcari electrice, intensificari ale vantului care trecator pot lua aspect de vijelie, izolat grindina de dimensiuni mici si medii, cantitati de precipitatii care pot depasi 25-30 l/mp.

Intre orele 16:45 si 18:15, in judetul Alba, in zona localitatilor Metes, Vintu de Jos, Blandiana, Salistea, Pianu, Sebes, Sasciori, Daia Romana, Cut se vor semnala frecvente descarcari electrice, averse de ploaie care pot cumula 20-25 l/mp, intensificari ale vantului care vor lua aspect de vijelie, grindina de dimensiuni mici si medii. 
 
Intre orele 16:35 si 18:00, in jumatatea nordica a judetului Sibiu, mai ales in zona localitatilor Bazna, Micasasa, Tarnava, Copsa Mica, Medias, Axente Sever, Valea Viilor, Blajel, Biertan, Mosna si Barghis se vor semnala frecvente descarcari electrice, averse de ploaie care pot cumula 25 l/mp, grindina de dimensiuni medii, intensificari ale vantului care vor lua aspect de vijelie.

Intre orele 16:35 si 18:00, in zona de munte a judetelor Arges si Dambovita, in arealul delimitata de granita de nord a judetelor Arges si Dambovita si aliniamentul localitatilor Suici, Domnesti, Campulung Muscel, Pucheni, Pietrosita se vor semnala averse care vor depasi 25 l/mp, frecvente descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului, grindina de dimensiuni mici. 
 
Intre orele 16:15 si 17:15, local in judetul Hunedoara, incepand din nordul judetului, indeosebi in zona localitatilor Deva, Hunedoara, Hateg; in sud-estul judetului Arad; in extremitatea estica a judetului Timis se vor semnala frecvente descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului care trecator pot lua aspect de vijelie, grindina de dimensiuni mici si medii, cantitati de precipitatii care pot depasi 25 l/mp.
 
Intre orele 15:40 si 16:20, in judetul Alba, in zona localitatilor Ocna Mures, Aiud, Radesti, Hoparta, Lopardea Noua, Farau Sona, Sancel se vor semnala frecvente descarcari electrice, grindina de dimensiuni medii, averse de ploaie care pot cumula 25-30 l/mp, intensificari ale vantului care pot lua aspect de vijelie. 

Intre orele 15:35 si 16:45, in partea central-vestica a judetului Neamt, in zona localitatilor Piatra-Neamt, Targu Neamt, Pipirig, Farcasa, Hangu, Tibucani si Bodesti; in partea central-vestica a judetului Bacau, inclusiv in zona localitatilor Solont, Magiresti, Ardeoani, Beresti-Tazlau si Berzunti; in partea central-sud-vestica a judetului Suceava, inclusiv in zona localitatilor Radauti, Ostra si Slatina se vor semnala intensificari ale vantului care trecator pot avea si aspect de vijelie, averse care vor avea si caracter torential, local cantitati de apa care vor atinge si depasi 25-30 l/mp, grindina de dimensiuni mici si medii, frecvente descarcari electrice. 
 
Intre orele 15:00 si 16:00, local in jumatatea estica a judetului Arad se vor semnala frecvente descarcari electrice, intensificari ale vantului care trecator pot lua aspect de vijelie, izolat grindina de dimensiuni mici si medii, cantitati de precipitatii care pot depasi punctiform 25 l/mp.

Intre orele 15:10 si 16:10, in zona de munte si subcarpatica a judetului Valcea, inclusiv in zona localitatilor Voineasa, Malaia, Brezoi se vor semnala frecvente descarcari electrice, grindina de dimensiuni mici, averse care vor depasi 20-25 l/mp, intensificari de scurta durata ale vantului. 
 
Intre orele 14:30 si 15:30, in judetul Suceava, in zona de munte, inclusiv localitatile Frumosu, Vama, Gura Humorului, Manastirea Humorului, Solca, Vatra Moldovitei; in judetul Neamt, in zona de munte, inclusiv localitatile Grinties, Ceahlau, Hangu, Poiana Teiului se vor semnala intensificari ale vantului care trecator pot avea si aspect de vijelie, averse ce vor avea si caracter torential, local cantitati de precipitatii care vor atinge si depasi 25-30 l/mp, grindina de dimensiuni mici si medii, frecvente descarcari electrice. 

Intre orele 14:30 si 16:30, local in judetul Alba, incepand din nord-vest se vor semnala frecvente descarcari electrice, grindina de dimensiuni mici si medii, intensificari ale vantului care pot lua aspect de vijelie, averse de ploaie ce pot cumula 20-25 l/mp.  
 
Intre orele 14:05 si 15:05, in sud-estul judetului Bihor, indeosebi in zona localitatilor Budureasa, Rieni, Stei, Nucet, Vascau, dar si in zona montana se vor semnala frecvente descarcari electrice, intensificari ale vantului care trecator pot lua aspect de vijelie, izolat grindina de dimensiuni mici si medii, cantitati de precipitatii care pot depasi punctiform 25 l/mp.
 
Intre orele 14:00 si 15:30, in jumatatea de nord a judetului Bistrita-Nasaud si local in judetul Cluj se vor semnala frecvente descarcari electrice, grindina de dimensiuni medii, intensificari de scurta durata ale vantului care pot lua aspect de vijelie, averse de ploaie care vor depasi local 20-25 l/mp.
 
Intre orele 13:30 si 14:30, local in sud-estul judetului Salaj, in depresiunea Almas Agrij se vor semnala frecvente descarcari electrice, grindina de dimensiuni medii, intensificari de scurta durata ale vantului care pot lua aspect de vijelie, averse de ploaie care vor depasi izolat 25 l/mp. 
 
Intre orele 13:10 si 13:40, in judetul Salaj, in zona localitatilor Valcaul de Jos, Sag, Cizer, Zalau, Hereclean, Varsolt se vor semnala grindina de dimensiuni medii si mari, intensificari de scurta durata ale vantuluic are pot lua aspect de vijelie, frecvente descarcari electrice, averse de ploaie care vor depasi izolat 25 l/mp.

Intre orele 13:20 si 14:00, in extremitatea de nord-vest a judetului Cluj, in zona localitatilor Negreni, Ciucea, Poieni se vor semnala frecvente descarcari electrice, grindina de dimensiuni medii si mari, intensificari de scurta durata ale vantului care pot lua aspect de vijelie, averse de ploaie care vor depasi izolat 25 l/mp. 
 
Intre orele 12:30 si 13:30, local in nord-vestul judetului Salaj, in zona delimitata de localitatile Bobota, Samsud, Coseiu, Criseni, Varsolt, Ip se vor semnala frecvente descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului care pot lua aspect de vijelie, averse de ploaie care vor depasi izolat 25 l/mp, grindina de dimensiuni mici si medii. 

Intre orele 12:45 si 13:45, in estul judetului Bihor, mai ales in zona localitatilor Brusturi, Cuzap, Voivozi, Padurea Neagra, Sintei se vor semnala frecvente descarcari electrice, intensificari ale vantului care trecator pot lua aspect de vijelie, cantitati de precipitatii care pot depasi punctiform 20-25 l/mp, izolat grindina de dimensiuni mici.

Intre orele 12:50 si 14:00, in judetul Salaj, in zona delimitata de localitatile Marca, Halmasd, Sag, Cizer, Crasna, Nusfalau se vor semnala frecvente descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului care pot lua aspect de vijelie, grindina de dimensiuni medii, averse de ploaie care vor depasi izolat 25 l/m. 

Avertizarea cod galben de averse, intensificari ale vantului, descarcari electrice si grindina a fost emisa Administratia Nationala de Meteorologie (A.N.M.) si este valabila luni, 20 iulie pana la ora 18:15.
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.