Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 19 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Descarcari electrice, averse, grindina de mici dimenisuni 18 iulie

COD GALBEN: Descarcari electrice, averse, grindina de mici dimenisuni 18 iulie

UPDATE
 
Intre orele 15:20 si 16:20 in zona de munte a judetului Cluj indeosebi zona localitatilor Sacuieu, Calatele, Rasca si Marisel, se vor semnala frecvente descarcari electrice si averse de ploaie ce vor depasi local 25 l/mp, grindina de dimensiuni mici, intensificari de scurta durata ale vantului.
 
Intre orele 14:20 si 15:20 in zona de munte a judetului Cluj indeosebi zona localitatilor Poiana Horea, Smida, Giurcuta de Sus si Belis se vor semnala averse de ploaie ce vor depasi 25 l/mp si frecvente descarcari electrice, grindina de dimensiuni mici si intensificari de scurta durata ale vantului.
 
Intre orele 13:25 si 15:00, local in judetul Alba, mai ales in jumatatea nordica, in zona localitatilor: Abrud, Arieseni, Scarisoara, Albac, Bistra, Baia de Aries, Ramet, Intregalde, Mun. Alba Iulia, Zlatna, Rosia Montana, Campeni, Sohodol, Vidra, Avram Iancu se vor semnala frecvente descarcari electrice, averse de ploaie ce pot cumula 25 l/mp, grindina de dimensiune mica si medie.
 
Avertizarea cod galben de averse, intensificari ale vantului, descarcari electrice si grindina a fost emisa de Administratia Nationala de Meteorologie (A.N.M.) si este valabila sambata, 18 iulie pana la ora 16:20.
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.