Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 27 octombrie 2020 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Averse, intensificari ale vantului, descarcari electrice si grindina 15 iulie 2015

COD GALBEN: Averse, intensificari ale vantului, descarcari electrice si grindina 15 iulie 2015

Intre orele 14:40 si 15:40, in sud-vestul judetului Bistrita-Nasaud, in zona delimitata de localitatile Sieu Odorhei, Lechinta, Teaca, Sieut, Silivasu de Campie si Chiochis se vor semnala averse de ploaie care vor depasi local 25 l/mp, intensificari de scurta durata ale vantului, grindina de dimensiuni mici si descarcari electrice. 

Avertizarea cod galben de averse, intensificari ale vantului, grindina si descarcari electrice a fost emisa de Administratia Nationala de Meteorologie (A.N.M.) si este valabila miercuri, 15 iulie pana la ora 15:40. 
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2020 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.