Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 18 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Averse, intensificari ale vantului, descarcari electrice si grindina 10 iulie 2015

COD GALBEN: Averse, intensificari ale vantului, descarcari electrice si grindina 10 iulie 2015

Update
Intre orele 09:50 si 10:50, in nord-estul judetului Giurgiu, in zona localitatilor Padureni, Buturugeni, Mihailesti, Podu Ilfovatului; in sud-vestul judetului Ilfov, in zona localitatilor Bragadiru, Varteju, Magurele, Dumitrana, 1 Decembrie se vor semnala averse care vor depasi 20-25 l/mp, frecvente descarcari electrice, grindina si intensificari de scurta durata ale vantului.
 
Intre orele 09:00 si 10:30, in vestul, centrul si nord-estul judetului Braila, in zona localitatilor Visani, Mircea Voda, Gradistea, Ianca, Movila Miresii, Traian, Tudor Vladimirescu si municipiul Braila se vor semnala averse care vor depasi 25-30 l/mp, frecvente descarcari electrice, grindina, intensificari de scurta durata ale vantului.
 
Intre orele 08:10 si 09:10, pe arii extinse din sudul, estul si centrul judetului Buzau, inclusiv municipiul Buzau, se vor semnala averse care vor depasi 20-25 l/mp, frecvente descarcari electrice, grindina de mici dimensiuni, intensificari de scurta durata ale vantului.

Intre orele 08:30 si 09:30, in nord-estul judetului Teleorman, in zona localitatilor Poeni, Banov, Preajba, Sarbeni, Draghinesti; pe arii extinse in nordul judetului Giurgiu, in zona localitatilor Marsa, Vinatorii Mici, Roata de Jos, Crevedia Mare, Bucsani si Bolintin se vor semnala averse care vor depasi 25 l/mp, frecvente descarcari electrice, grindina si intensificari de scurta durata ale vantului.
 
Avertizarea cod galben de averse, intensificari ale vantului, descarcari electrice si grindina a fost emisa de Administratia Nationala de Meteorologie (A.N.M.) si este valabila vineri, 10 iulie pana la ora 10:50.
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.