Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 11 august 2020 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Inundatii

COD GALBEN: Inundatii

Avand in vedere situatia hidrologica actuala, precipitatiile lichide prognozate si existenta stratului de zapada  se pot produce scurgeri importante pe versanti, torenti, paraie si rauri necadastrate cu efect de inundatii locale, precum si cresteri de niveluri si debite cu posibile depasiri ale COTELOR DE ATENTIE, dupa cum urmeaza:

In perioada 24.12.2010 ora 06:00 – 27.12.2010 ora 16:00 se instituie COD GALBEN  pe  raurile: Viseu – jud. MM, Iza-jud. MM, Tur-jud. SM, Tisa-jud. MM, Somesul Mare-jud. BN, Crasna -jud. SJ si SM, Barcau- jud. SJ si BH, Crisul Repede sector amonte s.h. Ciucea-jud. CJ, Crisul Negru-jud. BH si AR, Crisul Alb sector amonte s.h. Gurahont si afluentii sai-jud. HD si AR, Bega Veche-jud.TM, Bega sector amonte s.h. Balint-jud.TM, Timis superior-jud. CS si TM.

NOTA: Cresterile de niveluri si debite vor fi mai importante in intervalul 25-26.12.2010.

Se mentioneaza ca aceste fenomene se pot produce si pe afluenti de grad inferior ai raurilor marcate pe harta. Se impune urmarirea evolutiei situatiei hidrometeorologice, in conformitate cu „Regulamentul privind gestionarea situatiilor de urgenta generate de inundatii, fenomene meteorologice periculoase, accidente la constructii hidrotehnice si poluari accidentale
Susținem aceste proiecte:

InspectorulPadurii.ro
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2020 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.