Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 17 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Averse, intensificari ale vantului, descarcari electrice si grindina 30 iunie 2015

COD GALBEN: Averse, intensificari ale vantului, descarcari electrice si grindina 30 iunie 2015

Update
Intre orele 15:15 si 16:45, in partea de nord-vest a judetului Bistrita-Nasaud, indeosebi in zona localitatilor Tarlisua, Telciu, Cosbuc, Dumitra, Sintereag, Beclean, Ciceu-Giurgesti si Spermezeu se vor semnala averse de ploaie care vor depasi pe arii restranse 25 l/mp, descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului si grindina de dimensiuni mici.

Intre orele 15:30 si 17:00, local in zona de munte si subcarpatica a judetelor Gorj si Valcea, local in judetul Mehedinti, inclusiv zona localitatilor Vantu Mare, Cujmir, Strehaia, Dr. Tr. Severin se vor semnala averse care vor depasi izolat 25 l/mp, frecvente descarcari electrice, grindina de dimensiuni mici, intensificari de scurta durata ale vantului. 
 
Intre orele 13:00 si 14:00, local in judetul Dolj, mai ales in zona localitatilor Melinesti, Filiasi, Podari, Giubega, Segarcea, Cerat, Afumati, Bistret, Valea Stanciului se vor semnala averse care vor atinge izolat 25 l/mp, frecvente descarcari electrice, grindina de dimensiuni mici, intensificari de scurta durata ale vantului.

Intre orele 13:05 si 14:15, in centrul si estul judetului Teleorman, indeosebi aliniamentul Radoiesti, Mavrodin, Marzanesti si in sud-vestul judetului Giurgiu, indeosebi aliniamentul Putineiu, Gogosari, Vedea se vor semnala averse care vor depasi 25 l/mp, frecvente descarcari electrice, grindina de dimensiuni mici, intensificari de scurta durata ale vantului.  
 
Intre orele 11:55 si 13:00, local in judetul Dolj, indeosebi in zona localitatilor Plenita, Cernatesti, Scornicesti, Breasta, Craiova, Segarcea, Cerat, Afumati se vor semnala averse care vor atinge izolat 25 l/mp, frecvente descarcari electrice, grindina de mici dimensiuni si intensificari de scurta durata ale vantului.
 
Intre orele 11:20 si 12:30, local in judetul Olt, indeosebi in zona localitatilor Scornicesti, Potcoava, Draganesti-Olt, Caracal, Voineasa, Bals, Deveselu, Redea, Rotunda se vor semnala averse ce vor atinge 25 l/mp, frecvente descarcari electrice, grindina de dimensiuni mici, intensificari de scurta durata ale vantului. 

Intre orele 11:35 si 13:00, in sudul, centrul si vestul judetului Teleorman, indeosebi aliniamentul Rosiori de Vede, Alexandria, Suhaia, Bragadiru, Pietrosani si partea sud-vestica a judetului Giurgiu, in zona localitatilor Gaujani, Cetatuia, Vedea se vor semnala averse ce vor depasi 25 l/mp, frecvente descarcari electrice, grindina de dimensiuni mici si intensificari de scurta durata ale vantului. 
 
Avertizarea cod galben de averse, descarcari electrice, intensificari ale vantului si grindina a fost emisa de Administratia Nationala de Meteorologie (A.N.M.) si este valabila marti, 30 iunie pana la ora 17:00. 
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.