Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 21 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Averse, intensificari ale vantului, descarcari electrice si grindina 25 iunie 2015

COD GALBEN: Averse, intensificari ale vantului, descarcari electrice si grindina 25 iunie 2015

Update

Intre orele 15:15 si 16:00, in nord-vestul judetului Buzau, in zona delimitata de localitatile Penteleu, Nehoiu, Patarlagele si Bisoca se vor semnala averse de ploaie care vor cumula 20-25 l/mp, descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului, grindina de mici dimensiuni.

Intre orele 15:30 si 17:00, in zona Delta Dunarii se vor semnala cantitati de precipitatii care vor atinge 20-25 l/mp, descarcari electrice, grindina de dimensiuni mici, intensificari ale vantului care pot lua aspect de vijelie.

Intre orele 15:45 si 17:00, in judetul Tulcea, in zona localitatilor Valea Nucarilor, Sarichioi, Babadag, Stejarul, Mihai Viteazul, Gura Portitei, Jurilovca se vor semnala cantitati de precipitatii care vor atinge 15-20 l/mp, descarcari electrice, grindina de dimensiuni mici si medii, intensificari ale vantului care pot lua aspect de vijelie. 

Intre orele 14:30 si 15:30, in Delta Dunarii, inclusiv municipiul Tulcea, in zona delimitata de localitatile Seimeni, Silistea, Targusor, Cogealac, Casimcea, Saraiu, Ciobanu, Harsova si Topalu se vor semnala cantitati de precipitatii care vor atinge 20-25 l/mp, descarcari electrice, grindina de dimensiuni mici, intensificari ale vantului care pot lua aspect de vijelie. 

Intre orele 13:20 si 14:20, in arealul delimitata de localitatile Gorgova, Maliuc, Mahmudia, Murighiol, Crisan, Carliciu, Saraiu, Crucea, Targusor, Cogealac, Beidaud, Stejaru, Casimcea se vor semnala cantitati de precipitatii care vor atinge 20-25 l/mp, descarcari electrice, grindina de dimensiuni mici, intensificari ale vantului care pot lua aspect de vijelie. 

Avertizarea cod galben de averse, descarcari electrice, grindina si intensificari ale vantului a fost emisa de Administratia Nationala de Meteorologie (A.N.M.) joi, 25 iunie, pana la ora 17:00. 

Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.