Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 18 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Inundatii in tara 16-17 iunie 2015

COD GALBEN: Inundatii in tara 16-17 iunie 2015

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis o avertizare de inundatii, marti, 16 iunie 2015.

FENOMENELE VIZATE: Scurgeri importante pe versanti, torenti si paraie, viituri rapide pe raurile mici cu posibile efecte de inundatii locale si cresteri de debite si niveluri pe unele rauri din bazinele hidrografice mentionate, cu posibile depasiri ale COTELOR DE ATENTIE

BAZINE HIDROGRAFICE AFECTATE: Somesul Mare, Somesul Mic (bazin superior si afluenti), Aries (bazin superior si afluenti), Mures (bazin superior si afluenti), Tarnave (bazine superioare si afluenti), Olt (bazin superior si afluenti), Arges (bazin superior si afluenti), Ialomita (bazin superior si afluenti), Buzau (bazin superior si afluenti), Putna (bazin superior si afluenti) si Rm. Sarat (bazin superior si afluenti).

MOMENTUL PRODUCERII FENOMENELOR VIZATE: 16.06.2015 ora 15:00 – 17.06.2015 ora 18:00

Avand in vedere situatia hidrometeorologica actuala si prognoza meteorologica pentru urmatoarele 24 de ore, se actualizeaza Atentionarea hidrologica emisa anterior, dupa cum urmeaza:

 COD GALBEN
-Pe raurile din bazinele hidrografice: Somesul Mare (judetul Bistrita-Nasaud), Somesul Mic (bazin superior si afluenti) - judetul Cluj, Aries (bazin superior si afluenti) – judetele Alba si Cluj, cursurile superioare ale Muresului si Tarnavelor si afluentii lor din judetele Bistrita-Nasaud, Harghita, Mures, Sibiu si Alba, Olt superior si afluentii sai din judetele Harghita, Covasna, Brasov si Sibiu, Arges bazin superior si afluenti din judetele Arges si Dambovita, Ialomita bazin superior si afluenti din judetele Dambovita si Prahova, Buzau (bazin superior si afluenti) – judetele Covasna si Buzau, Putna (bazin superior si afluenti) – judetul Vrancea si Rm. Sarat (bazin superior si afluenti)- judetele Buzau si Vrancea.

Se ridica incepand cu data 16.06.2015 ora 15:00 Atentionarea Hidrologica cod galben din celelalte bazine hidrografice avertizate anterior.

Harta cu codurile si semnificatia acestora se anexeaza.

Se mentioneaza ca fenomenele hidrologice periculoase se pot produce mai ales pe afluenti de grad inferior ai raurilor marcate pe harta.

Avertizarea de inundatii este valabila in intervalul 16 iunie 2015 ora 15:00 - 17 iunie ora 18:00. 
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.