Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 22 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Averse, intensificari ale vantului, descarcari electrice si grindina 16 iunie 2015

COD GALBEN: Averse, intensificari ale vantului, descarcari electrice si grindina 16 iunie 2015

Update
Intre orele 15:40 si 17:00, local in nordul si estul judetului Olt, mai ales in zona localitatilor Topana, Leleasca, Samburesti, Ruscriori, Jitaru, Corbu, Movileni si Ghimpeteni se vor semnala averse care vor atinge izolat 25 l/mp, grindina de dimensiuni mici si medii, intensificari de scurta durata ale vantului si frecvente descarcari electrice.
 
Intre orele 14:30 si 15:30, local in jumatatea estica a judetului Olt, indeosebi in zona localitatilor Corugea, Scornicesti, Potcoava, Oporelu, Slatina, Valcele, Stoicanesti, Mihailesti, Calinesti se vor semnala frecvente descarcari electrice, grindina de dimensiuni mici, averse ce vor atinge izolat 20 l/mp, intensificari de scurta durata ale vantului.
 
Intre orele 13:45 si 17:00, local in nordul judetului Alba, mai ales in zona delimitata de localitatile Ocna Mures, Miraslau, Unirea, Rimetea, Posaga, Baia de Aries, Zlatna, Abrud, Campeni, Ponor, Ramet, Aiud, Jidvei, Parau, Ceteatea de Balta, Teius, Mihalt, Blaj, Lopadea Noua si zona montana se vor semnala averse de ploaie care vor cumula 25-30 l/mp, descarcari electrice, intensificari ale vantului, grindina de dimensiuni mici si medii.
 
Intre orele 13:20 si 14:30, local in judetul Olt, indeosebi in zona localitatilor Strejesti, Ganeasa, Slatina, Piatra, Olt, Maruntei, Draganesti, Caracal, Radomiresti se vor semnala frecvente descarcari electrice, grindina de dimensiuni mici, averse care vor atinge izolat 20 l/mp, intensificari de scurta durata ale vantului.
 
Intre orele 11:30 si 12:00, in judetul Tulcea, in zona localitatilor Saraiu, Topolog, Stejaru, Baia, Mihai Viteazu, Cogealac, Pantelimon si Casimcea se vor semnala frecvente descarcari electrice, grindina de dimensiuni mici si medii, intensificari ale vantului care pot lua aspect de vijelie si cantitatil de precipitatii care vor atinge 15-20 l/mp.
 
Intre orele 11:20 si 12:30, in sud-vestul judetului Constanta, in special in zona delimitata de localitatile Ostrov, Galita, Lipnita, Negureni, Cetatea, Dobromir si Tudor Vladimirescu se vor semnala frecvente descarcari electrice, grindina de dimensiuni mici, intensificari ale vantului care pot lua aspect de vijelie si cantitati de precipitatii care vor atinge 15-20 l/mp.
 
Intre orele 10:05 si 11:05, in estul judetului Calarasi, in zona delimitata de granita de est a judetului si aliniamentul CIocanesti, Gradistea, Stefan Voda, Drajna Noua, Constantin Brancoveanu, inclusiv municipiul Calarasi se vor semnala frecvente descarcari electrice, grindina de dimensiuni mici si medii, intensificari de scurta durata ale vantului care vor lua aspect de vijelie, averse de ploaie care vor depasi izolat 25 l/mp.
 
Intre orele 09:40 si 10:30, in judetul Constanta, in zona delimitata de localitatile Eforie Nord, Tuzla, 23 August, Mangalia, Pecineaga si Mosneni se vor semnala frecvente descarcari electrice, grindina de dimensiuni mici, intensificari ale vantului care pot lua aspect de vijelie si cantitati de precipitatii care vor atinge 15-20 l/mp.
 
Avertizarea cod galben de averse, descarcari electrice, intensificari ale vantului si grindina a fost emisa de Administratia Nationala de Meteorologie (A.N.M.) si este valabila marti, 16 iunie pana la ora 17:00. 
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.