Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 18 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Averse, intensificari ale vantului, descarcari electrice si grindina 12 iunie 2015

COD GALBEN: Averse, intensificari ale vantului, descarcari electrice si grindina 12 iunie 2015

Update
Intre orele 16:30 si 18:00, local in judetul Alba, mai ales in zona delimitata de localitatile Aiud, Teius, Santimbru, Metes, Zlatna, Abrud, Rosia Montana, Baia de Aries, Rimetea, Ponor, Ramet, Miraslau si municipiul Alba Iulia se vor semnala averse de ploaie care pot cumula 25-30 l/mp, frecvente descarcari electrice, grindina de dimensiuni mici si medii.
 
Intre orele 16:05 si 17:05, local in zona central-estica a judetului Valcea, indeosebi in zona localitatilor Ramnicu Valcea, Ocnele Mari, Sirineasa, Popesti, Budesti se vor semnala frecvente descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului, averse ce vor atinge izolat 20 l/mp, grindina de dimensiuni mici.

Intre orele 16:00 si 17:00, in nord-estul judetului Bistrita-Nasaud, in zona delimitata de localitatile Sant, Rodna, Maieru, Lesu si Lunca Ilvei se vor semnala frecvente descarcari electrice, averse de ploaie care vor depasi izolat 25-30 l/mp, intensificari de scurta durata ale vantului, grindina de dimensiuni mici. 
 
Intre orele 15:30 si 17:00, in sudul judetelor Arges, Dambovita si Prahova, in zona delimitata de granita de sud a judetelor si aliniamentul Costesti, Topoloveni, Targoviste, Moreni, Plopeni, Scaieni, Mizil si municipiul Ploiesti se vor semnala averse de ploaie ce vor depasi 15-20 l/mp, frecvente descarcari electrice, grindina de dimensiuni mici si intensificari de scurta durata ale vantului.

Intre orele 15:05 si 16:30, local in zona de munte a judetului Gorj si a judetului Valcea, mai ales in zona localitatilor Calinesti, Brezoi si Comanca se vor semnala frecvente descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului, averse ce vor atinge izolat 20-25 l/mp, grindina de dimensiuni mici.

Intre orele 14:50 si 16:00, in judetul COnstanta, in aria delimitata de localitatile Vulturu, Pantelimon, Tortoman, Silistea, Rasova, Pestera, Chirnogeni, Cerchezu si Adamclisi se vor semnala averse de ploaie ce vor depasi 15-20 l/mp, frecvente descarcari electrice, grindina de dimensiuni mici si intensificari de scurta durata ale vantului care pot lua aspect de vijelie.  
 
Intre orele 14:40 si 16:30, local in judetul Alba, mai ales in nord-vestul judetului, in zona localitatilor Posaga, Baia de Aries, Lupsa, Bistra, Campeni, Vadu Motilor, Albac, Scarisoara, Horea se vor semnala averse de ploaie ce pot cumula 25-30 l/mp, frecvente descarcari electrice, grindina de dimensiuni mici si medii, intensificari ale vantului.
 
Intre orele 14:15 si 15:15, in nordul si centrul judetelor Arges, Dambovita, Prahova si Buzau si aliniamentul Moraresti, Mioveni, Topoloveni, Gaiesti, inclusiv municipiul Targoviste, Ploiesti, Mizil, Sahateni, Buzau si Pardosi se vor semnala frecvente descarcari electrice, grindina de dimensiuni mici, intensificari de scurta durata ale vantului, averse de ploaie ce vor depasi 15-20 l/mp. 
 
Intre orele 14:00 si 17:00, in zona de munte a judetului Cluj, in zona de munte a judetului Maramures, in zona muntilor Gutai si Tibles se vor semnala frecvente descarcari electrice, averse de ploaie ce vor depasi izolat 25-30 l/mp, intensificari de scurta durata ale vantului, grindina de dimensiuni mici.

Intre orele 14:05 si 15:05, local in zona carpatica si subcarpatica a judetului Gorj, in special in zona localitatilor Tismana, Bumbesti, Jiu, Novaci si Polovraci si in judetul Valcea, in special in zona Malaia, Brezoi, Calimanesti, Horezu, Berbesti, Baile Govora se vor semnala frecvente descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului, averse ce vor atinge izolat 15-20 l/mp, grindina de mici dimensiuni. 
 
Intre orele 13:05 si 14:05, in jumatatea de nord a judetelor Arges, Dambovita, Prahova si Buzau, in zona localitatilor Moraresti, Mioveni, Targoviste, Moreni, Ploiesti, Mizil, Sahateni, Buzau si Ramnicu Sarat se vor semnala frecvente descarcari electrice, grindina de dimensiuni mici, intensificari de scurta durata ale vantului, averse de ploaie ce vor depasi 15-20 l/mp.
 
Avertizarea cod galben de averse, descarcari electrice, grindina si intensificari ale vantului a fost emisa de Administratia Nationala de Meteorologie (A.N.M.) si este valabila pana la ora 18:00.
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.