Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 20 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Intensificari ale vantului 10 iunie 2015

COD GALBEN: Intensificari ale vantului 10 iunie 2015

Update
Intre orele 10:15 si 15:00, local in judetele Buzau, Braila si Ialomita se vor semnala intensificari ale vantului care vor atinge si depasi local 55 km/h, izolat 70 km/h.
 
Intre orele 10:00 si 15:00, local in judetele Vrancea, Galati si Iasi se vor semnala intensificari ale vantului care vor atinge si depasi local 55 km/h, izolat 70 km/h.

Avertizarea cod galben de intensificari ale vantului a fost emisa de Administratia Nationala de Meteorologie (A.N.M) si este valabila miercuri, 10 iunie pana la ora 15:00.
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.