Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 19 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Averse, intensificari ale vantului, descarcari electrice 5 iunie 2015

COD GALBEN: Averse, intensificari ale vantului, descarcari electrice 5 iunie 2015

Update
Intre orele 11:30 si 12:30, in estul judetului Calarasi, in zona localitatilor Stefan Voda, Ceacu, Gradistea, Ciocanesti si Calarasi se vor semnala averse de ploaie care vor depasi izolat 25 l/mp, frecvente descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului.
 
Intre orele 10:00 si 11:30, in sudul judetului Braila, in zona localitatilor Bordei Verde, Zavoaia, Dudesti, Rosiori, Victoria, Insuratei, Viziru; judetul Ialomita, in zona localitatilor Scanteia, Valea Ciorii, Amara, Pariti, Slobozia, Bucu se vor semnala averse ce vor depasi 25-30 l/mp, frecvente descarcari electrice si intensificari ale vantului. 
 
Intre orele 07:20 si 10:30, local in judetele Constanta si Tulcea se vor semnala intensificari ale vantului care vor depasi la rafala 55-65 km/h, mai ales in judetul Tulcea vor fi averse si descarcari electrice, cantitati ce vor depasi izolat 15 l/mp. 

Intre orele 07:50 si 08:50, in estul judetului Braila, in zona localitatilor Tichilesti, Unirea, Gropeni, Viziru, Insuratei, Victoria, Bertestii de Jos, Marasu se vor semnala averse ce vor depasi 20-25 l/mp, frecvente descarcari electrice si intensificari ale vantului.
 
Avertizarea cod galben de averse, intensificari ale vantului si descarcari electrice a fost emisa de Administratia Nationala de Meteorologie (A.N.M.) vineri, 5 iunie 2015.  
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.