Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 18 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Inundatii in tara 4 iunie 2015

COD GALBEN: Inundatii in tara 4 iunie 2015

Update
 
FENOMENELE VIZATE: Scurgeri importante pe versanti, torenti, paraie si cresteri de debite si niveluri cu posibile depasiri ale COTELOR DE ATENTIE

BAZINE HIDROGRAFICE AFECTATE: Bazinele superioare ale Somesului Mare – amonte Nepos, Bistritei – amonte  Dorna Candreni, Moldova – amonte Prisaca Dornei, afluentii mici ai Oltului aferenti sectorului Sancraieni – Podu Olt, Raul Negru

MOMENTUL PRODUCERII FENOMENELOR VIZATE: 04.06.2015 ora 14:40 – 04.06.2015 ora 24:00

COD GALBEN
Ca urmare a precipitatiilor inregistrate in ultimele ore, a celor prognozate si propagarii, se pot produce scurgeri importante pe versanti, torenti, paraie cu posibile efecte de inundatii locale si cresteri de debite si niveluri cu posibile depasiri ale COTELOR DE ATENTIE pe raurile mici din bazinele superioare ale Somesului Mare – amonte Nepos, Bistritei – amonte  Dorna Candreni, Moldova – amonte Prisaca Dornei, judetele Bistrita Nasaud si Suceava.
 
Ca urmare a precipitatiilor inregistrate in ultimele ore, a celor prognozate si propagarii, se pot produce scurgeri importante pe versanti, torenti, paraie cu posibile efecte de inundatii locale si cresteri de debite si niveluri cu posibile depasiri ale COTELOR DE ATENTIE pe afluentii mici ai Oltului aferenti sectorului Sancraieni – Podu Olt si din bazinul hidrografic Raul Negru, judetele Harghita si Covasna.
 
Fenomenele se pot produce cu o probabilitate mai mare pe afluentii mici ai Oltului aferenti sectorului Micfalau – Sfantul Gheorghe.
 
Fenomenele se pot produce cu o probabilitate mai mare in bazinul superior al Somesului Mare. 

In functie de evolutia fenomenelor hidrometeorologice se va actualiza prognoza hidrologica.

Avertizarea de inundatii este valabila in intervalul 4 iunie 2015 ora 14:40 - 4 iunie ora 24:00.  
 
Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis o avertizare de inundatii, joi, 4 iunie 2015.

FENOMENELE VIZATE: Scurgeri importante pe versanti, torenti, paraie si cresteri de debite si niveluri cu posibile depasiri ale COTELOR DE ATENTIE

BAZINE HIDROGRAFICE AFECTATE: Bazinul raului Baseu

MOMENTUL PRODUCERII FENOMENELOR VIZATE: 04.06.2015 ora 14:05 – 04.06.2015 ora 21:00

COD GALBEN
Ca urmare a precipitatiilor inregistrate in ultimele ore, a celor prognozate si propagarii, se pot produce scurgeri importante pe versanti, torenti, paraie cu posibile efecte de inundatii locale si cresteri de debite si niveluri cu posibile depasiri ale COTELOR DE ATENTIE pe raurile mici din bazinul Baseu, cu o probabilitate mai mare de realizare in bazinul superior al acestui rau aferent judetului Botosani.

Avertizarea de inundatii este valabila in intervalul 4 iunie 2015 ora 14:05 - 4 iunie ora 21:00
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.