Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 20 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Averse, intensificari ale vantului, descarcari electrice si grindina 4 iunie 2015

COD GALBEN: Averse, intensificari ale vantului, descarcari electrice si grindina 4 iunie 2015

Update
Intre orele 16:45 si 18:00, in cea mai mare parte a judetului Vrancea, inclusiv municipul Focsani si localitatile Adjud, Panciu, Odobesti si Marasesti se vor semnala ploi cu caracter torential ce pot atinge 25-30 l/mp, frecvente descarcari electrice, intensificari ale vantului ce pot lua aspect de vijelie, grindina de dimensiuni mici.
 
Intre orele 16:45 si 18:00, in jumatatea de sud a judetului Dambovitam inclusiv municipul Targoviste se vor semnala averse cu caracter torential ce vor atinge 25-30 l/mp, frecvente descarcari electrice, grindina si intensificari ale vantului.
 
Intre orele 16:40 si 17:35, in vestul judetului Tulcea si in nord-vestul judetului Constanta se vor semnala frecvente descarcari electrice, intensificari ale vantului care pot lua aspect de vijelie, grindina de dimensiuni medii, cantitati de precipitatii care pot atinge 20 l/mp.
 
Intre orele 15:40 si 16:40, in judetul Tulcea, in zona delimitata de localitatile Jurilovca, Gura Portitei, Mihai Viteazu, Cogealac; judetul Constanta, aria delimitata de localitatile Pestera, Deleni, Adamclisi, Cetatea, Dobromir, Ion Corvin si vecinatatea localitatii Harsova se vor semnala frecvente descarcari electrice, intensificari ale vantului care pot lua aspect de vijelie, grindina de dimensiuni medii. 

Intre orele 15:45 si 17:00, in zona centrala a judetului Braila (pe aliniamentul Movila Miresii, Zavoaia, Dudesti, Rosiori); estul judetului Calarasi (inclusiv municipiul Calrasi); centrul judetului Prahova (arealul delimitat de localitatile Slanic, Campina, Ploiesti, Urlati, Lapos) se vor semnala averse cu caracter torential ce vor atinge 25-30 l/mp, frecvente descarcari electrice, grindina si intensificari ale vantului. 
 
Intre orele 15:20 si 16:20, in judetul Covasna, in zona localitatilor Sfantu Gheorghe, Ghidfalau, Arcus, Haghig se vor semnala averse de ploaie cu caracter torential, ce vor depasi 25 l/mp, cu mentiunea ca in zona au cazut deja in ultima ora cantitati de averse de peste 30 l/mp, intensificari ale vantului.
 
Intre orele 15:35 si 16:35, in extremitatea sud-estica a judetului Bihor, indeosebi localitatea Cristioru de Sus, in estul judetului Arad, indeosebi in zona localitatilor Gurahont, Varfurile, Halmagiu; in nordul judetului Hunedoara, indeosebi in zona localitatilor Blajeni, Tebea, Baia de Cris se vor semnala averse de ploaie care vor depasi izolat 20-25 l/mp, frecvente descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului si grindina de dimensiuni mici. 

Intre orele 15:25 si 16:25, local in judetul Olt, inclusiv in zona localitatilor Serbanesti, Stoicanesti, Brebeni, Osica de Jos, Dobrosloveni, Teslui se vor semnala descarcari electrice, grindina de dimensiuni mici, averse ce vor depasi izolat 20-25 l/mp, intensificari de scurta durata ale vantului.

Intre orele 15:35 si 17:00, in judetul Mures, mai ales in zona localitatilor Gornesti, Glodeni, Santana de Mures, Sangiorgiu de Mures, Sancraiu de Mures, municipiul Targu Mures, Cristesti, Craciunesti, Unghieni, Gheorghe Doja, Jernut, Sanpaul se vor semnala averse de ploaie cu caracter torential ce pot cumula 25-30 l/mp, grindina de dimensiuni mici, descarcari electrice si intensificari ale vantului. 
 
 
Intre orele 15:10 si 16:30, local in judetul Brasov, mai ales in zona localitatilor Bod, Halchiu, Sampetru, Harman, Brejmer, Ghimbav, Codlea, muncipiul Brasov, Poiana Marului, Vulcan, Cristian, Rasnov, Zarsesti, Bran, Cata, Rupea, Bunesti, Jibert se vor semnala averse de ploaie ce vor depasi 20-25 l/mp, grindina de dimensiuni mici si medii, descarcari electrice si intensificari ale vantului.
 
Intre orele 14:50 si 15:50, in jumatatea de est a judetului Ilfov, pe aliniamentul Petrachioaia, Ganeasa, Cernia si Glina se vor semnala averse cu caracter torential ce vor atinge 25-30 l/mp, frecvente descarcari electrice, grindina si intensificari ale vantului.

Intre orele 15:00 si 16:00, local in sud-estul judetului Dolj, inclusiv in zona localitatilor Marsani, Valea Stanciului, Macesu, Ostroveni, Bechet si Dabuleni se vor semnala descarcari electrice, grindina de dimensiuni mici, averse ce vor depasi izolat 20-25 l/mp, intensificari de scurta durata ale vantului. 
 
Intre orele 14:35 si 15:35, in judetul Tulcea, in zona delimitata de localitatile Grindu, Macin, Luncavita, Mahmudia, Gorgova, Gura Portitei; in judetul Constanta in zona localitatilor Topalu, Crucea, Pantelimon, Cernavoda si in extremitatea sud-vestica a judetului se vor semnala ploi cu caracter torential care pot atinge 15-20 l/mp, frecvente descarcari electrice, intensificari ale vantului care pot lua aspect de vijelie si grindina de dimensiuni mici si medii. 
 
Intre orele 14:35 si 16:00, in judetul Iasi, in cea mai mare parte a judetului inclusiv municipiul Iasi; in judetul Vaslui, mai ales in sudul si estul judetului inclusiv localitatile Husi, Barlad, Vaslui; in jumatatea de est a judetului Neamt se vor semnala ploi cu caracter torential care pot atinge 25-30 l/mp, frecvente descarcari electrice, intensificari ale vantului care pot lua aspect de vijelie si grindina de mici dimensiuni. 
 
Intre orele 14:20 si 15:20, in nord-estul judetului Braila, inclusiv Municipiul Braila se vor semnala averse cu caracter torential ce vor atinge 25-30 l/mp, frecvente descarcari electrice, grindina, intensificari ale vantului. 
 
Intre orele 14:20 si 16:15, local in judetul Covasna, mai ales in zona localitatilor: Batani, Malnas, Micfalau, Aita Mare, Bixad, Sfantu Gheorghe, Bodoc, Ghidfalau, Cernat, Dalnic si Turia; local in judetul Harghita, mai ales in zona localitatilor Simonesti, Mugeni, Odorheiul Secuiesc, Lupeni, Bradesti, Corund, Praid, Varsag si Zetea se vor semnala averse de ploaie ce pot cumula 25-30 l/mp, grindina de dimensiuni mici si medii, descarcari electrice, intensificari ale vantului.
 
Intre orele 14:10 si 15:30, in cea mai mare parte a judetului Botosani, inclusiv municipiul Botosani, in zona de munte si in sudul judetului Suceava, inclusiv orasul Falticeni, in zona de munte a judetelor Neamt si Bacau, in zona de sud a judetului Vrancea si in cea mai mare parte a judetului Galati, inclusiv municipiul Galati si orasele Tecuci si Tg. Bujor, se vor semnala ploi cu caracter torential ce pot atinge 25-30 l/mp, frecvente descarcari electrice, intensificari ale vantului care pot lua aspect de vijelie, grindina de dimensiuni mici. 

Intre orele 14:15 si 17:00, in judetul Bistrita-Nasaud, in zona delimitata de localitatile Sant, Maieru, Lesu, Josenii Bargaului, Satu Nou, Sieu si granita de est a judetului se vor semnala frecvente descarcari electrice, averse de ploaie ce vor depasi izolat 20-25 l/mp si grindina de dimensiuni mici si medii.  
 
Intre orele 13:45 si 14:45, in sud-estul judetului Prahova, in zona localitatilor Mizil, Paleologu, Dumbrava, Puchenii Mari, GHerghita, Salciile, Fulga de Jos se vor semnala averse cu caracter torential ce vor atinge 25-30 l/mp, frecvente descarcari electrice, grindina, intensificari ale vantului. 
 
Intre orele 13:35 si 14:45, in vestul judetului Constanta, in zona localitatilor Saraiu, Topalu, Horia, Ghindaresti, Harsova, Cernavoda, Mircea Voda, Medgidia, Pestera, Deleni, Adamclisi, Aliman si Rasova se vor semnala frecvente descarcari electrice, intensificari ale vantului care pot lua aspect de vijelie, grindina de dimensiuni medii, cantitati de precipitatii care pot atinge 15-20 l/mp.
 
Intre orele 13:10 si 14:10, in jumatatea de nord a judetului Botosani, in zona de munte a judetelor Suceava si Neamt si in zona de granita dintre judetele Vrancea si Galati si in estul judetului Galati se vor semnala frecvente descarcari electrice, intensificari ale vantului care pot lua aspect de vijelie, grindina de dimensiuni mici, cantitati de precipitatii care pot atinge 15-20 l/mp. 

Intre orele 13:25 si 14:25, in judetul Bistrita-Nasaud, in zona delimitata de localitatile Telciu, Sangeorz Bai, Josenii Bargaului, Bistrita, Lechinta, Branistea, Ciceu-Giurgesti si Tarlisua se vor semnala frecvente descarcari electrice, intensificari ale vantului care pot lua aspect de vijelie, grindina de dimensiuni mici, cantitati de precipitatii care pot atinge si depasi izolat 20-25 l/mp

Intre orele 13:25 si 14:30, local in judetul Tulcea, se vor semnala frecvente descarcari electrice, intensificari ale vantului care pot lua aspect de vijelie. 

Intre orele 13:30 si 15:00, in jumatatea nordica a judetului Mures, mai ales in zona localitatilor Rastolita, Deda, Vatava, Stanceni, Lunca Bradului, Breaza, Reghin, Ghurghiu, Ibanesti, Sovata, Eremitu, Beica de Jos se vor semnala frecvente descarcari electrice, intensificari ale vantului care pot lua aspect de vijelie, grindina de dimensiuni mici, cantitati de precipitatii care pot atinge 25-30 l/mp 
 
Intre orele 13:20 si 15:20, local in jumatatea sudica a judetului Olt, inclusiv in zona localitatilor Caracal, Draganesti-Olt si local in judetul Valcea, inclusiv in zona localitatilor Rm. Valcea, Ocnele Mari si Govora si zona subcarpatica si de munte a judetului Gorj, inclusiv in zona localitatilor Polovragi si Novaci se vor semnala descarcari electrice, grindina de dimensiuni mici, averse ce vor depasi izolat 20-25 l/mp, intensificari de scurta durata ale vantului.  
 
Intre orele 11:50 si 13:00, in nord-vestul judetului Buzau si in nord-estul judetului Prahova (arealul delimitat de localitatile Gura Teghii, Nehoiu, Chiojdu, Drajna de Sus, Varbilau, Scorteni, Ploiesti, Urlati, Calugareni, Viperesti, Cozieni) se vor semnala averse cu caracter torential ce vor atinge 20-25 l/mp, frecvente descarcari electrice, grindina, intensificari ale vantului.

Intre orele 12:10 si 13:10, in jumatatea de nord a judetului Botosani, in zona de munte a judetului Suceava si in zona de munte a judetului Neamt se vor semnala frecvente descarcari electrice, intensificari ale vantului ce pot lua aspect de vijelie, grindina de dimensiuni mici, cantitati de precipitatii care pot atinge 15-20 l/mp.
 
Avertizarea cod galben de averse, intensificari ale vantului, descarcari electrice si grindina a fost emisa de Administratia Nationala de Meteorologie (A.N.M.) si este valabila joi, 4 iunie pana la ora 18:00.  
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.