Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 22 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Inundatii in tara 3 iunie 2015

COD GALBEN: Inundatii in tara 3 iunie 2015

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis o avertizare de inundatii, miercuri, 3 iunie 2015.

FENOMENELE VIZATE: Scurgeri importante pe versanti, torenti, paraie si cresteri de debite si niveluri cu posibile depasiri ale COTELOR DE ATENTIE

BAZINE HIDROGRAFICE AFECTATE: Basca Mare (bazin inferior), Basca Chiojdului, Balaneasa si afluentii mici ai Buzaului aferenti sectorului Ac. Siriu – S.H. Magura, Doftana (bazin inferior aval Ac. Paltinu) si afluentii mici ai raului Prahova – sector aferent S.H. Campina

MOMENTUL PRODUCERII FENOMENELOR VIZATE: 03.06.2015 ora 13:10 – 03.06.2015 ora 19:00

COD GALBEN
Ca urmare a precipitatiilor inregistrate in ultimele ore, a celor prognozate si propagarii, se pot produce scurgeri importante pe versanti, torenti, paraie cu posibile efecte de inundatii locale si cresteri de debite si niveluri cu posibile depasiri ale COTELOR DE ATENTIE in bazinele hidrografice Basca Mare (bazin inferior), Basca Chiojdului, Balaneasa si afluentii mici ai Buzaului aferenti sectorului Ac. Siriu – S.H. Magura, judetele Buzau si Prahova.

Fenomenele se pot produce cu probabilitate mai mare in bazinul hidrografic al raului Sibiciu (afluent de stanga al Buzaului).

Ca urmare a precipitatiilor inregistrate in ultimele ore, a celor prognozate si propagarii, se pot produce scurgeri importante pe versanti, torenti, paraie cu posibile efecte de inundatii locale si cresteri de debite si niveluri cu posibile depasiri ale COTELOR DE ATENTIE in bazinele hidrografice Doftana (bazin inferior aval Ac. Paltinu) si afluentii mici ai raului Prahova – sector aferent S.H. Campina, judetul Prahova.

Avertizarea de inundatii este valabila in intervalul 3 iunie 2015 ora 13:10 - 3 iunie ora 19:00. 
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.