Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 22 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Averse, intensificari ale vantului, descarcari electrice si grindina 25 mai 2015

COD GALBEN: Averse, intensificari ale vantului, descarcari electrice si grindina 25 mai 2015

Update

Intre orele 16:45 si 19:45, in judetul Cluj se vor semnala frecvente descarcari electrice, ploi cu caracter de aversa ce vor depasi local 25 l/mp, pe arii restranse grindina de dimensiuni mici si medii si intensificari de scurta durata ale vantului ce izolat vor lua aspect de vijelie. 

Intre orele 16:30 si 18:00, in vestul judetul Salaj se vor semnala frecvente descarcari electrice, grindina de dimensiuni mici si medii, intensificari de scurta durata ale vantului ce pot lua aspect de vijelie, averse ce vor depasi izolat 25 l/mp. 

Intre orele 16:15 si 17:30, in nordul judetului Satu Mare, in zona delimitata de localitatile Satu Mare, Livada, Turt, Batarci, Tarna Mare, Halmeu Micula si Dorolt se vor semnala frecvente descarcari electrice, grindina de dimensiuni medii, intensificari de scurta durata ale vantului care pot lua aspect de vijelie si averse de ploaie ce vor depasi 20-25 l/mp.

Intre orele 16:30 si 17:30, in jumatatea de sud-vest a judetului Teleorman, inclusiv municipiul Turnu Magurele se vor semnala intensificari ale vantului cu aspect de vijelie si frecvente descarcari electrice, averse ce vor atinge 15-20 l/mp si grindina de mici dimensiuni.  

Intre orele 16:05 si 17:30, local in partea centrala a judetului Alba, in zona localitatilor, Baia de Aries, Bistra, Lupsa, Mogos, Posaga, Bistra, Ponor, Intreegalbe; local in nord-vestul judetului Mures, mai ales in zona localitatilor Sanpetru de Campie, Madaras, Band, Santana de Mures, Sincai, Sarmasu se vor semnala averse de ploaie ce vor depasi 25 l/mp, frecvente descarcari electrice, grindina de dimensiuni mici si medii, intensificari ale vantului care trecator pot lua si aspect de vijelie.  

Intre orele 15:50 si 16:50, in vestul judetului Bistrita-Nasaud, in zona delimitata de localitatile Budesti, Sanmihaiu de Campie, Sieu Magherus, Sieu Odorhei, Nimigea de Jos, Tarlisua, Ciceu Giurgesti, Branistea, Nuseni, Chiochis; in zona de munte din vestul judetului Cluj, in zona delimitata de localitatile Belis, Rasca, Izvoru Crisului, Huedin si Ciucea se vor semnala frecvente descarcari electrice, grindina de dimensiuni mici si medii si intensificari de scurta durata ale vantului care izolat vor lua aspect de vijelie, averse de ploaie ce vor depasi izolat 25 l/mp.  

Intre orele 15:35 si 17:00, local in nord-estul judetului Sibiu se vor semnala averse in cantitati ce vor depasi 25 l/mp, frecvente descarcari electrice, grindina de dimensiuni mici, intensificari ale vantului ce pot lua si aspect de vijelie.  

Intre orele 15:20 si 16:20, in sudul judetului Satu Mare, in zona delimitata de localitatile Supuru de Jos, Socond, Ardud, Satu Mare, Vetis, Carei, Petresti, Pir, Sauca. - in nord-vestul judetului Salaj, zona delimitata de localitatile: Ip, Maeriste, Sarmasag, Bobota se vor semnala frecvente descarcari electrice, grindina de dimensiuni mici si medii si intensificari de scurta durata ale vantului care izolat vor lua sapect de vijelie, averse de ploaie ce vor depasi izolat 25 l/mp.

Intre orele 14:45 si 16:00, in judetul Bistrita-Nasaud, in zona delimitata de localitatile Teaca, Budacu de Jos, Bistrita, Dumitra, Rebrisoara, Zagra, Telciu, Cosbuc, Romuli, Sant, Lunca Ilvei; in judetul Salaj, zona delimitata de localitatile: Barcau, Nusfalau, Simleul Silvaniei, Crasna, Buciumi, Almasu si granita de sud-vest a judetului; judetul Maramures, in zona delimitata de localitatile Sacel, Poienile Izei, Ocna Sugatag, Remeti, Sighetu Marmatiei, Bistra, Poienile de sub Munte se vor semnala frecvente descarcari electrice, grindina de dimensiuni mici si medii, averse de ploaie ce vor depasi izolat 25 l/mp, intensificari de scurta durata ale vantului. 

Intre orele 15:00 si 16:45, local in jumatatea sudica a judetului Mures, mai intai in zona localitatilor Danes, Apold, Nades, Viisoara, Zagar, Mica, Ogra, Tarnaveni, Iernut si Ludus se vor semnala averse de ploaie ce vor depasi 25-30 l/mp, frecvente descarcari electrice, grindina de dimensiuni mici si medii, intensificari ale vantului care pot lua trecator aspect de vijelie.  

Intre orele 14:30 si 16:30, local in judetul Hunedoara, mai ales in partea de nord esti si centrala si local in judetul Bihor, indeosebi in jumatatea estica se vor semnala frecvente descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului, averse care vor putea depasi izolat 25 l/mp si grindina de mici dimensiuni. 

Intre orele 14:10 si 16:00, local in jumatatea nordica a judetului Mures, intr-o prima faza in zona localitatilor: Batos, Solovastru, Beica de Jos, Chiheru de Jos, Hodac, Alunis, Deda, Stanceni, Rastolita; local in zona montana a judetului Alba, mai ales in zona localitatilor: Cugir, Sibot, Zlatna, Abrud, Campeni, Scarisoara, Arieseni si local in zona montana a judetului Harghita, mai ales in zona localitatilor: Vlahita, Zetea, Praid, Joseni, Toplita, Borsec, Remetea, Bilbor se vor semnala averse de ploaie ce vor depasi 25-30 l/mp, grindina de dimensiuni mici, descarcari electrice, intensificari ale vantului care trecator pot lua si aspect de vijelie. 

Avertizarea cod galben de averse, descarcari electrice, grindina si intensificari ale vantului a fost emisa de Administratia Nationala de Meteorologie (A.N.M.) si este valabila luni, 25 mai pana la ora 19:45. 

Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.