Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 20 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Averse, intensificari ale vantului, descarcari electrice si grindina 22 mai 2015

COD GALBEN: Averse, intensificari ale vantului, descarcari electrice si grindina 22 mai 2015

Update
Intre orele 16:30 si 17:30, in judetul Cluj, in zona localitatilor Gilau, Capusu Mare, Huedin, Belis, Maguri Racatau, Valea iernii si in zona de munte a judetului Maramures, in special in zona localitatilor Borsa, Baile Borsa, Moisei se vor semnala averse de ploaie ce vor depasi izolat 25 l/mp, frecvente descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului, grindina de dimensiuni mici si medii.
 
Intre orele 15:00 si 16:30, in judetul Cluj, in zona delimitata de localitatile Gilau, Garbau, Sanpaul, Aghiresu, Huedin, Calatele, Marisel se vor semnala frecvente descarcari electrice, intensificari de scurata durata ale vantului, averse de ploaie ce vor depasi izolat 25 l/mp, grindina de dimensiuni mici si medii.

Intre orele 16:15 si 17:50, in zona de munte a judetului Suceava, in special in zona localitatilor Neagra Saului, Poiana Stampei, Carlibaba si Izvoarele sucevei se va semnala grindina de mici dimensiuni, descarcari electrice si cantitati de precipitatii care vor atinge si depasi 25-30 l/mp.

Avertizarea cod galben de averse, intensificari vant, grindina si descarcari electrice a fost emisa de Administratia Nationala de Meteorologie si este valabila vineri, 22 mai pana la ora 17:50.
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.