Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 25 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Inundatii in tara 20 mai 2015

COD GALBEN: Inundatii in tara 20 mai 2015

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis o avertizare de inundatii, miercuri, 20 mai 2015.

FENOMENELE VIZATE: Scurgeri importante pe versanti, torenti, paraie si cresteri de debite si niveluri cu posibile depasiri ale COTELOR DE ATENTIE

BAZINE HIDROGRAFICE AFECTATE: Torenti si rauri mici din bazinele hidrografice: afluentii mici ai Muresului aferent sectorului Branisca – Savarsin si bazinul hidrografic al raului Bega Poienilor (afluent al raului Bega), Secas (afluent al Muresului) 

MOMENTUL PRODUCERII FENOMENELOR VIZATE: 20.05.2015 ora 15:15 – 20.05.2015 ora 21:00

Ca urmare a precipitatiilor înregistrate în ultimele ore, a celor prognozate si propagarii, se pot produce scurgeri importante pe versanti, torenti, paraie cu posibile efecte de inundatii locale si cresteri de debite si niveluri cu posibile depasiri ale COTELOR DE ATENTIE pe unele rauri mici din bazinele hidrografice: afluentii mici ai Muresului aferenti sectorului Branisca – Savarsin din judetele Hunedoara si Arad si bazinul hidrografic al raului Bega Poienilor (afluent al raului Bega), judetul Timis.

Fenomenele se pot produce cu probabilitate mai mare în bazinele hidrografice ale raurilor: Dobra, Abudea si Valea Mare afluenti ai Muresului.

Ca urmare a precipitatiilor înregistrate în ultimele ore, a celor prognozate si propagarii, se pot produce scurgeri importante pe versanti, torenti, paraie cu posibile efecte de inundatii locale si cresteri de debite si niveluri cu posibile depasiri ale COTELOR DE ATENTIE pe unele rauri mici din bazinele hidrografice: bazin hidrografic Secas (amonte S.H. Cunta) judetele Sibiu si Alba.

Avertizarea de inundatii este valabila in intervalul 10 mai 2015 ora 15:15 - 20 mai ora 21:00. 
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.