Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 16 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Averse, intensificari ale vantului, descarcari electrice si grindina 20 mai 2015

COD GALBEN: Averse, intensificari ale vantului, descarcari electrice si grindina 20 mai 2015

Update 
Intre 16:10 si 17:40, in judetul Cluj, indeosebi in zona delimitata de localitatile: Savadisla, Gilau, Floresti, Baciu, Chinteni, Vultureni, municipiul Cluj-Napoca, Dabaca, Alunis, Bobalna, Vad se vor semnala descarcari electrice, grindina de dimensiuni mici si medii, averse de ploaie ce vor depasi local 25 l/mp, intensificari ale vantului. 

Intre orele 16:45 si 18:00, in zona de munte a judetului Suceava inclusiv localitatile: Vatra Dornei, Campulung Moldova, Solca, Vicovu de Jos, Putna, Manastirea Humorului, in  zona de munte a judetului Neamt, in special in zona delimitata de localitatile Damuc, Tarcau, Bicaz, Pangarati, Hangu, Pipirig, Borca, Farcasa, Poiana Teiului se va semnala grindina de dimensiuni mici, descarcari electrice si cantitati ce vor atinge si depasi 25-30 l/mp, intensificari de scurta durata ale vantului. 

Intre orele 17:00 si 18:00, in sud-estul judetului Bihor, indeosebi in zona localitatilor Mierag, Sebis, Pantasesti, Totoreni, Draganesti, Tarcaia, Gradinari, Beius, Finis, Dumbravita de Cotru, inclusiv zona de munte a judetului; zona de deal a judetului Arad, indeosebi in zona localitatilor Barzava, Conop, Lipova, Cuvin se vor semnala frecvente descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului, averse de ploaie ce vor depasi 25 l/mp, izolat grindina de dimensiuni mici.  
 
Intre orele 14:55 si 16:45, in zona de munte a judetului Suceva, inclusiv localitatile Vatra Dornei, Campulung Moldovenesc, Solca, Vicovu de Jos; in zona de munte a judetului Neamt, inclusiv localitatile Tazlau, Damuc, Tarcau, Bicaz, Pangarati, Hangu, Pipirig, Borca, Farcasa, Poiana Teiului se va semnala grindina de mici dimensiuni, descarcari electrice si cantitati ce vor atinge si depasi 25-30 l/mp, intensificari de scurta durata ale vantului.
 
Intre orele 14:15 si 15:15, in jumatatea de vest a judetului Cluj, indeosebi in zona delimitata de localitatile: Margau, Manastireni, Izvorul Crisului, Aghiresu, Sanpaul, Huedin, Sancraiu; sud-estul judetului Salaj, in zona localitatilor Fildu, Almasu, Cuzaplac, Zimbor, Hida si Dragu se vor semnala frecvente descarcari electrice, grindina de dimensiuni mici si medii, averse de ploaie ce vor depasi 25 l/mp, intensificari ale vantului.

Intre orele 14:45 si 15:45, in vestul judetului Hunedoara, indeosebi in zona localitatilor Batrana, Lapugiu de Jos, Dobra, Gursada, Burjuc si in extremitatea estica a judetului Timis, in zona localitatilor Poieni, Pietroasa si Crivina de Sus se vor semnala frecvente descarcari electrice, averse de ploaie ce vor depasi 20-25 l/mp, izolat grindina de dimensiuni mici si intensificari de scurta durata ale vantului.

Avertizarea meteorologica de descarcari electrice, grindina, averse si intensificari vant a fost emisa de Administratia Nationala de Meteorologie (A.N.M.) si este valabila pana la ora 18:00.
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.