Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 18 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Ploi insemnate cantitativ 11 mai 2015

COD GALBEN: Ploi insemnate cantitativ 11 mai 2015

Update
 
Intre orele 16:15 si 17:15, local in nordul judetului Dolj si in sudul judetului Gorj se vor semnala descarcari electrice, averse ce pot depasi izolat 15 l/mp. 
 
Intre orele 15:15 si 17:00, local in judetul Sibiu, inclusiv municipiile Sibiu si Medias si jumatatea vestica a judetului Mures se vor semnala averse de ploaie ce pot depasi 15-20 l/mp, descarcari electrice, izolat grindina de dimensiuni mici si medii.
 
Intre orele 14:10 si 15:30, in zona montana a judetului Bistrita-Nasaud, indeosebi in zona delimitata de localitatile Sieut, Budacu de Jos, Mariselu, Micestii de Campie si Teaca se vor semnala averse de ploaie ce vor depasi local 25 l/mp, izolat grindina de dimensiuni mici si medii.

Avertizarea cod galben de ploi insemnate cantitativ a fost emisa de Administratia Nationala de Meteorologie (A.N.M.) este valabila luni, 11 mai pana la ora 17:15. 
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.