Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 18 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Inundatii in tara 11 mai 2015

COD GALBEN: Inundatii in tara 11 mai 2015

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis o avertizare de inundatii, luni, 11 mai 2015.

FENOMENELE VIZATE: Ca urmare a precipitatiilor inregistrate in ultimele ore, a celor prognozate si propagarii, se pot produce scurgeri importante pe versanti, torenti, paraie cu posibile efecte de inundatii locale si cresteri de debite si niveluri cu posibile depasiri ale COTELOR DE ATENTIE pe unele rauri din mai multe bazine hidrografice.

MOMENTUL PRODUCERII FENOMENELOR VIZATE: 11.05.2015 ora 00:45 – 11.05.2015 ora 12:00
BAZINE HIDROGRAFICE AFECTATE: Tarnava Mica, Tarnava Mare – judetele Harghita, Mures, Sibiu si Alba, Olt superior si afluentii din bazinul mijlociu al Oltului – judetele Harghita, Covasna, Brasov si Sibiu

Fenomenele se pot produce cu probabilitate mai mare pe Agriseu, Domald, Seleus si alti afluenti mici ai raului Tarnava Mica aferenti sectorului Sarateni – Tarnaveni; Laslea, Valea Caselor, Stejareni, Valea Morii si alti afluenti mici ai raului Tarnava Mare aferenti sectorului Odorheiu Secuiesc – confluenta cu raul Laslea; Homorod, Varghis si afluentii mici ai Oltului de pe sectorul Sancraieni – Hoghiz.
            
Avertizarea de inundatii este valabila in intervalul 11 mai ora 00:45 -  11 mai ora 12:00. 
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.