Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 22 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Averse, intensificari ale vantului, descarcari electrice
si grindina 7 mai 2015

COD GALBEN: Averse, intensificari ale vantului, descarcari electrice
si grindina 7 mai 2015

Update:
Intre orele 16:25 si 17:30, in centrul si sudul judetului Vrancea, inclusiv localitatile Reghiu, Odobesti, municipiul Focsani, Maicanesti, Tamboiesti, Dumbraveni se vor semnala frecvente descarcari electrice, grindina de mici dimensiuni, cantitati de apa ce pot atinge si depasi 20 l/mp, intensificari de scurta durata ale vantului. 

Intre orele 16:30 si 17:30, pe arii relativ extinse in judetul Prahova inclusiv municipiul Ploiesti se vor semnala frecvente descarcari electrice, averse ce vor depasi local 25-30 l/mp, grindina, intensificari ale vantului cu aspect de vijelie. 

Intre orele 16:45 si 17:45, in nord-vestul si centrul judetului Braila se vor semnala frecvente descarcari electrice, averse ce pot depasi local 20 l/mp, grindina.  
 
Intre orele 15:25 si 16:25, in sud-vestul judetului Bacau, in zona delimitata de localitatile Slanic Moldova, Oituz, Manastirea Casin; vestul judetului Vrancea in zona delimitata de localitatile Racoasa, Vidra, Mera, Poiana Cristei si Dumitresti se vor semnala descarcari electrice, grindina de mici dimensiuni, cantitati de averse ce pot atinge si depasi 20 l/mp, intensificari de scurta durata ale vantului.
 
Intre 14:15 si 17:00, in judetul Cluj se vor semnala intensificari ale vantului care vor depasi la rafala local 55-60 km/h.
 
Intre orele 10:45 si 11:45, in judetele Constanta si Tulcea se vor semnala frecvente descarcari electrice, intensificari ale vantului care pot lua aspect de vijelie, grindina de dimensiuni mici si medii, cantitati de precipitatii care vor atinge izolat 20-25 l/mp. 
 
Intre orele 09:55 si 11:00, in sudul si vestul judetului Teleorman, local in judetul Giurgiu se vor semnala frecvente descarcari electrice, intensificari ale vantului cu aspect de vijelie, grindina, averse ce vor depasi local 15-20 l/mp.
 
Intre orele 09:40 si 10:40, in jumatatea de est a judetelor Ialomita si Calarasi si pe arii extinse in judetul Braila se vor semnala intensificari ale vantului cu aspect de vijelie, frecvente descarcari electrice, grindina, averse ce vor depasi local 15 l/mp. 
 
Intre orele 08:00 si 09:30, in jumatatea sudica a judetelor Arges si Dambovita si in nordul judetelor Teleorman si Giurgiu se vor semnala frecvente descarcari electrice, grindina de mici dimensiuni, intensificari ale vantului ce vor avea pe arii restranse aspect de vijelie, averse ce pot depasi izolat 15 l/mp.

Intre orele 08:20 si 09:30, in munciipiul Bucuresti si judetul Ilfov - in deplasare de la vest catre est, precum si local in judetul Prahova se vor semnala intensificari ale vantului ce vor avea pe arii restranse aspect de vijelie, frecvente descarcari electrice, grindina de mici dimensiuni si averse ce pot depasi local 15-20 l/mp.

Intre orele 08:40 si 09:40, in jumatatea de vest a judetelor Ialomita si Calarasi si sudul judetului Buzau se vor semnala intensificari ale vantului cu aspect de vijelie, frecvente descarcari electrice, grindina, averse ce pot depasi 25 l/mp. 
  
Avertizarea cod galben de intensificari ale vantului, descarcari electrice, grindina si averse a fost emisa de Administratia Nationala de Meteorologie (A.N.M) si este valabila joi, 7 mai 2015 pana la ora 17:45.
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.