Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 18 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Inundatii in tara 29 aprilie 2015

COD GALBEN: Inundatii in tara 29 aprilie 2015

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis o avertizare de inundatii, miercuri, 29 aprilie 2015.

FENOMENELE VIZATE: Scurgeri importante pe versanti, torenti si paraie, viituri rapide pe raurile mici cu posibile efecte de inundatii locale si cresteri de debite si niveluri pe unele rauri din bazinele hidrografice mentionate, cu posibile depasiri ale COTELOR DE ATENTIE

BAZINE HIDROGRAFICE AFECTATE: Mures (unii afluenti din judetul Hunedoara), Bega (bazin superior), Bistra (afluent Timis), Barzava, Jiu superior, Olt (unii afluenti din judetele Sibiu, Brasov, Covasna, Valcea si Arges)

MOMENTUL PRODUCERII FENOMENELOR VIZATE: 29.04.2015 ora 12:00 – 29.04.2015 ora 24:00

Avand in vedere situatia hidrometeorologica actuala si prognoza meteorologica pentru urmatoarele 24 de ore, se actualizeaza atentionare hidrologica dupa cum urmeaza:

COD GALBEN
-Pe raurile din bazinele hidrografice: Strei si unii afluenti mici ai Muresului din judetul Hunedoara, Bega – bazin superior, Bistra (afluent Timis), Barzava – bazin superior si mijlociu (judetele Timis si Caras-Severin), Jiu superior – judetul Hunedoara, Cibin, Lotru, Raul Negru si unii afluenti mici ai Oltului mijlociu si inferior din judetele Covasna, Brasov, Sibiu, Valcea si Arges.
Atentionarea vizeaza in primul rand fenomenele de scurgeri importante pe versanti si cresterile rapide de debite si niveluri pe raurile mici, fenomene care se pot produce cu probabilitate mai mare in intervalul 29.04.2015 ora 15 – 29.04.2015 ora 22 pe raurile mici din zonele de deal si de munte din judetele Sibiu, Valcea, Brasov si Covasna.

Se mentioneaza ca fenomenele hidrologice periculoase se pot produce mai ales pe afluenti de grad inferior ai raurilor marcate pe harta.

Se ridica incepand cu data 29.04.2015 ora 12 Atentionarea Hidrologica COD GALBEN din celelalte bazine hidrografice avertizate anterior.

Avertizarea de inundatii este valabila in intervalul 29 aprilie 2015 ora 12:00 - 29 aprilie ora 24:00. 
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.