Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 22 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Inundatii in tara 29-30 martie 2015

COD GALBEN: Inundatii in tara 29-30 martie 2015

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis o avertizare de inundatii, duminica, 29 martie 2015.

FENOMENELE VIZATE: Scurgeri importante pe versanti, torenti si paraie, cresteri de debite si niveluri pe unele rauri din bazinele hidrografice mentionate, cu posibile depasiri ale COTELOR DE ATENTIE

BAZINE HIDROGRAFICE AFECTATE: Olt, Vedea, Neajlov, Ialomita

MOMENTUL PRODUCERII FENOMENELOR VIZATE: 29.03.2015 ora 12:00 – 30.03.2015 ora 16:00

Avand in vedere situatia hidrometeorologica actuala si prognoza meteorologica pentru urmatoarele 24 de ore, se actualizeaza atentionarea hidrologica, dupa cum urmeaza:

 COD GALBEN

– Pe raurile din bazinele hidrografice: Olt pe sectorul Micfalau – Hoghiz (judetele Covasna si Brasov), Teslui, Gemartalui (judetele Dolj si Olt), Beica, Mamu, Pesceana (judetele Valcea si Olt), Vedea – bazin superior amonte Valeni, Teleorman – bazin superior si mijlociu (judetele Olt, Arges si Teleorman), Neajlov – bazin superior si mijlociu (judetele Arges, Dambovita si Giurgiu), Prahova – sector aval confluenta Teleajen, Ialomita sector aval confluenta Prahova – Cosereni (judetele Prahova si Ialomita).

Harta cu codurile si semnificatia acestora se anexeaza.

Se mentioneaza ca fenomenele hidrologice periculoase se pot produce si pe afluenti de grad inferior ai raurilor marcate pe harta.


Avertizarea de inundatii este valabila in intervalul 29 martie 2015 ora 12:00 - 30 martie ora 16:00. 
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.