Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 18 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Inundatii in tara 8-9 martie 2015

COD GALBEN: Inundatii in tara 8-9 martie 2015

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis o avertizare de inundatii, duminica, 8 martie 2015.

FENOMENELE VIZATE: Cresteri de debite si niveluri cu depasirea COTELOR DE ATENTIE ca urmare a propagarii viiturilor din amonte.

BAZINE HIDROGRAFICE AFECTATE: Calmatui, Neajlov

MOMENTUL PRODUCERII FENOMENELOR VIZATE: 08.03.2015 ora 12:00 – 09.03.2015 ora 16:00

Avand in vedere situatia hidrometeorologica actuala si prognoza meteorologica pentru urmatoarele 24 de ore, se actualizeaza Atentionarea Hidrologica anterioara, dupa cum urmeaza:

COD GALBEN
- Pe raurile: Calmatui (curs inferior) – sector aferent judetului Teleorman, Neajlov (curs mijlociu si inferior) – sector aferent judetelor Dambovita si Giurgiu si pe cursul inferior al Glavaciocului (afluent Neajlov) – sector aferent judetului Giurgiu.

Se ridica începand cu 08.03.2015 ora 12:00 Atentionarea Hidrologica COD GALBEN de pe celelalte bazine hidrografice, avertizate anterior.
Harta cu codurile si semnificatia acestora se anexeaza.

Se mentioneaza ca fenomenele hidrologice periculoase se pot produce mai ales pe afluenti de grad inferior ai raurilor marcate pe harta.

Avertizarea de inundatii este valabila in intervalul 8 martie 2015 ora 12:00 - 9 martie ora 16:00. 
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.