Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 22 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Inundatii in tara 6-7 martie 2015

COD GALBEN: Inundatii in tara 6-7 martie 2015

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis o avertizare de inundatii, vineri, 6 martie 2015.

FENOMENELE VIZATE: Scurgeri importante pe versanti, torenti si paraie, cresteri de debite si niveluri pe unele rauri din bazinele hidrografice mentionate, cu posibile depasiri ale COTELOR DE ATENTIE.

BAZINE HIDROGRAFICE AFECTATE: Barzava, Moravita, Drincea, Desnatui, Jiu mijlociu si inferior, Teslui (afluent al Oltului), Calmatui, raurile mici din sudul Dobrogei

MOMENTUL PRODUCERII FENOMENELOR VIZATE: 06.03.2015 ora 12:00 – 07.03.2015 ora 18:00

Avand in vedere situatia hidrometeorologica actuala si prognoza meteorologica pentru urmatoarele 24 de ore, se actualizeaza Atentionarea Hidrologica anterioara, dupa cum urmeaza:

COD GALBEN
– Pe raurile din bazinele hidrografice: Barzava (curs mijlociu si inferior), Moravita (judetele Caras Severin si Timis), Drincea, Desnatui, afluentii Motrului si afluentii mici ai Jiului mijlociu si inferior, Jiu pe sector aval confluenta Motru – amonte Podari – judetele Mehedinti, Gorj si Dolj, Teslui (afluent al Oltului) – judetele Dolj si Olt, Calmatui – judetele Olt si Teleorman, raurile mici din sudul Dobrogei – judetul Constanta.

Se ridica incepand cu 06.03.2015 ora 12:00 Atentionarea Hidrologica COD GALBEN de pe celelalte bazine hidrografice, avertizate anterior.

Harta cu codurile si semnificatia acestora se anexeaza.

Se mentioneaza ca fenomenele hidrologice periculoase se pot produce mai ales pe afluenti de grad inferior ai raurilor marcate pe harta.

Avertizarea de inundatii este valabila in intervalul 6 martie 2015 ora 12:00 - 7 martie ora 18:00. 
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.