Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 21 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Intensificari ale vantului 5 martie 2015

COD GALBEN: Intensificari ale vantului 5 martie 2015

Update
Intre orele 13:00 si 19:00, pe arii extinse in judetul Olt, inclusiv municipiile Slatina si Caracal se vor semnala intensificari ale vantului care pot atinge la rafala 60-70 km/h.
 
Intre orele 11:10 si 17:00, in Municipiul Bucuresti, judetele Ilfov, Teleorman si local in judetele Arges si Dambovita se vor semnala intensificari ale vantului ce la rafala vor depasi viteze de 55-65 km/h. 
 
Intre orele 10:00 si 13:00, pe arii extinse in judetul Olt, inclusiv municipiile Slatina si Caracal; local in judetele Valcea si Dolj, inclusiv municipiile Dragasani si Craiova se vor semnala intensificari ale vantului ce pot atinge la rafala 60-70 km/h.

Avertizarea cod galben de intensificari ale vantului a fost emisa de Administratia Nationala de Meteorologie (A.N.M.) si este valabila pana la ora 19:00. 
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.