Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 22 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Inundatii in tara 2-3 martie 2015

COD GALBEN: Inundatii in tara 2-3 martie 2015

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis o avertizare de inundatii, luni, 2 martie 2015.

FENOMENELE VIZATE: Scurgeri importante pe versanti, torenti si paraie, viituri rapide pe raurile mici cu posibile efecte de inundatii locale si cresteri de debite si niveluri pe unele rauri din bazinele hidrografice mentionate, cu posibile depasiri ale COTELOR DE ATENTIE.

BAZINE HIDROGRAFICE AFECTATE: Viseu, Iza, Tur, Lapus, Somesul Mare, Timis, Barzava, Moravita, Caras

MOMENTUL PRODUCERII FENOMENELOR VIZATE: 02.03.2015 ora 20:00 – 03.03.2015 ora 16:00

Avand in vedere situatia hidrometeorologica actuala si prognoza meteorologica pentru urmatoarele 24 de ore, se pot produce scurgeri importante pe versanti, torenti si paraie, viituri rapide pe raurile mici cu posibile efecte de inundatii locale si cresteri importante de niveluri pe unele rauri din bazinele hidrografice mentionate, ca urmare a efectului combinat al precipitatiilor lichide prognozate, cedarii apei din stratul de zapada din zona de munte si propagarii, dupa cum urmeaza:

COD GALBEN
– Pe raurile din bazinele hidrografice: Viseu, Iza, Tur, Lapus (judetele Maramures si Satu Mare), Somesul Mare si afluentii sai din judetul Bistrita Nasaud, afluentii Timisului din bazinul superior si mijlociu, Barzava, Moravita, Caras (judetele Caras Severin si Timis).

Harta cu codurile si semnificatia acestora se anexeaza.

Avertizarea de inundatii este valabila in intervalul 2 martie 2015 ora 20:00 - 3 martie ora 16:00. 
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.