Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 3 august 2020 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Ceata, polei si ghetus in Rep. Moldova

COD GALBEN: Ceata, polei si ghetus in Rep. Moldova

Serviciul Hidrometeorologic de Stat anunta pentru zilele de 2 si 3 decembrie, o avertizare meteorologica cu cod galben pentru intreg teritoriul tarii. Se prognozeaza ceata, polei si ghetus pe drumuri.

In data de 2 decembrie seara si 3 decembrie noaptea si ziua, pe o mare parte a teritoriului tarii, se prevede ceata cu vizibilitatea de 200 metri si mai putin. Pe arii extinse se va mentine polei si ghetus pe drumuri. 

Pentru 3 decembrie ziua, se prevad temperaturi de minim -4°C in Nordul tarii si maxim +9°C in Sud. In capitala temperatura va varia intre -1°C si +7°C.

Pe data de 4 decembrie se va incalzi si se vor inregistra temperaturi pozitive atat ziua, cat si pe timpul noptii. Se vor mentine temperaturi negative pe timp de noapte doar in Nordul tarii. Pe 5 decembrie, scade din nou mercurul in termometre.
Susținem aceste proiecte:

InspectorulPadurii.ro
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2020 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.